Magazin

Piscină grădina supraterană, varianta multianuală pentru relaxare 

Publicat: 21 apr. 2020

Toate soluțiile pe care va puteți baza în scop de relaxare în propria curte merită să le verificați și când este cazul să le și aplicați. Piscina cadru metalic în varianta supraterană este una dintre acestea și va rămâne pentru ani la rând cel mai sigur, eficient și ieftin mijloc de relaxare pentru familie, prietenii sosiți în vizită și de cele mai multe ori copiii vecinilor.

Dacă sunteți în perioada în care casă se află în construcție, așteptați finalizarea lucrărilor. Orice încercare de a amenaja grădina, în orice formă și cu oricare obiecte, va fi sortită cel puțîn unui eșec din punct de vedere al curățeniei. Nu există construcție care să nu genereze praf, mudarie specifică și uneori ocuparea spațiului, viitor verde, cu materiale depozitate au alte utilaje ale constructorului.

Prin urmare, când casă va fi gata în totalitate, faceți un plan pentru grădina. Cum spațiile nu sunt întotdeauna generoase și dacă aveți deja în plan să montați o piscina gonflabila, atunci este obligatoriu să știți exact unde o veți așeza.

Orientarea cardinală a spațiului deținut este primul punct pe care trebuie să va bazați. Inclusiv plantele pe care le veți pune în pământ trebuie alese în funcție de acest lucru. Trecerea soarelui peste zona din grădina influențează dezvoltarea plantelor și implicit va avea efect asupra temperaturii din apă piscinei.

Gășiți o soluție cât mai bună de amplasare încât atunci când arborii vor crește să va lase suficient loc pentru piscină grădina. Nu este deloc plăcut să adie vântul și să va treziți în piscină cu frunze sau crenguțe uscate. În plus, umbră coroanei ar putea să răcorească apă în care va relaxați.

Când ați definitivat planul și ați măsurat exact care este spațiul disponibil, sunteți deja cu un pas mai aproape de a comandă o piscină grădina. Pentru o prima informare analizați toată oferta de piscine ce este listată pe site-ul magazinului specializat. Modele sunt suficiente, iar între acestea se remarcă o diferențiere legată de înălțimea maximă a apei care va umple piscină.

Dacă aveți copii, există piscină gonflabilă pentru copii. Dacă sunteți doar adulți în familie sau copiii sunt deja mari, cea mai confortabilă și solidă va fi o piscină cadru metalic. Cel mai avansat model se remarcă prin faptul că înălțimea apei atinge 122 cm, iar diametrul este de peste 5 metri, corpul piscinei fiind rotund.

Este lesne de înțeles că o astfel de piscină are capacitate suficientă pentru a primi cel puțîn 6 persoane, însă aducem aici un mesaj de atenționare. Datorită adâncimii și a faptului că intrarea în apă se face ușor pe o scară metalică, trebuie să fiți extrem de atenți la accesul copiilor mici. Nu lăsăți ca o clipă de neatenție să transforme distracția voastră într-o drama.

Altfel, copiii pot fi aduși în piscină atât timp cât cel puțin un adult supraveghează maxim doi copii. În funcție de dimensiunea piscinei nu puteți lasă copii doar să privească, prin urmare fie în veți supraveghea activ, fie veți instala separat, sau doar pentru ei, o piscină grădina potrivită.

Faptul că am evidențiat de la început că aceste piscine oferă confort și amuzament multianual înseamnă că durata lor de folosință este garantată pentru mulți ani. Sunt însă condiții simple de respectat, cum ar fi păstrarea curată a apei, amplasarea pe un teren plan și foarte curat, dar și depoziatarea pe timp de iarnă în condiții decente de temperatura ambientală la interior.

Testarea materialelor din care sunt fabricate toate modelele de piscină grădina arată că o întreținere corectă trebuie să includă și folosirea unor prelate piscină pe durata sezonului. Nu doar că veți avea apă curată mai mult timp, dar veți face economie de electricitate pentru funcționarea pompei de umplere și golire, apă și timp în care piscină se curată și se reumple.

Dacă va gândiți că ați putea lua piscină în concediu, nimic nu mă oprește. Atât timp cât locul în care veți ajunge permite instalarea și aveți la îndemână o sursă de apă curată și electricitate, totul este posibil, exact că în propia curte.

 

 
Adauga un comentariu