Magazin

Pisica aceasta este o EROINA. A salvat VIATA unui bebelus – VIDEO

Publicat: 22 ian. 2015
O pisicuta a reusit sa salveze un bebelus de cateva zile de la moarte, asezandu-se in cutia in care a fost lasat micutul. Un bebelus a fost abandonat in Obninsk, Rusia. Din fericire, o pisica fara adapost a reusit sa il salveze de la inghet, cuibarindu-se in jurul micutului si protejandu-l de temperaturile scazute. Locuitorii din bloc au gasit copilul de doar 12 saptamani la subsolul unui complex de apartamente. O femeie mai in varsta a auzit-o pe Masha mieunand mai puternic decat de obicei, asa ca s-a dus sa vada despre ce este vorba – si atunci a gasit copilul, informeaza huffingtonpost.

Citeste si: Fata MOARTA i-a TERIFIAT pe trecatorii de pe aceasta strada. Pana si animalele fug de aceasta CREATURA – VIDEO

„Masha este foarte calma si prietenoasa, asa ca atunci cand am auzit-o mieunand m-am gandit ca cel mai probabil este ranita.” – a declarat Irina Lavrova, o femeie care locuieste in complexul de apartamente. „In mod normal, daca m-ar fi vazut ea ar fi venit catre mine sa ma salute, insa de data aceasta a ramas in cutie. Va dati seama ca am ramas complet socata cand am vazut bebelusul.” – a adaugat femeia. Locuitorii sunt convinsi de faptul ca daca Masha nu ar fi avut grija de bebelus, acesta ar fi inghetat si ar fi murit din cauza temperaturilor foarte scazute.


loading...

Adauga un comentariu