Magazin

Pisica ta te poate VINDECA. Ai idee cum poate face asta?

Publicat: 11 aug. 2015
1

Majoritatea dintre noi iubim pisicile, insa nu toti ni le dorim in casa si in viata noastra, preferand sa le iubim de la distanta. Putini cunosc felul in care pisicile ne pot schimba viata in bine. Pisica reprezinta chiar si in zilele noastre o enigma a lumii animale intrucat nu se stie cum reuseste sa presimta apropierea unui cutremur, a unor mari variatii ale presiunii atmosferice sau cum revine la stapanul sau chiar daca distanta de casa este de zeci sau chiar sute de kilometri.

Citeste si: Internautii, SOCATI de cruzimea unui roman. Au creat chiar o petitie – VIDEO SOCANT

Medicina, prin cele mai recente studii, a confirmat rolul binefacator al pisicii asupra psihicului omului, precum si in cazul vindecarii unor afectiuni fizice sau psihice la adulti si copii. Majoritatea felinelor, de la pisica domestica si pana la „rudele” sale din jungla – lei, pantere, tigri – emit o vibratie profunda specifica: torsul. Multi dintre noi s-au delectat cu „zumzaiala” simpaticelor lor animale de casa, fara sa banuiasca macar ca aceste sunete au efecte curative.

Citeste si: Un caine APARA un pisoi de o furtuna puternica – FOTO

Torsul pisicii a fost mult timp confundat cu „fericirea lenesa”. Dar si felinele aflate in stari de mare suferinta sau de mare neliniste sunt capabile sa toarca, ceea ce a facut ca oamenii de stiinta sa considere la unison ca torsul este rezultatul unor miscari sanguine in vena cava. Fie ca reprezinta o stare de fericire sau una de durere, torsul pisicii este asociat unui fenomen de recuperare. 
Adauga un comentariu