Showbiz

Pista cutremuratoare: avea o rana la cap si… Politia a ridicat probe din casa regretatei actritei. Ce au declarat medicii legisti

Publicat: 24 nov. 2017
4

Conform unor surse demne de incredere, oamenii legii au ridicat probe din casa Stelei Popescu si nu exclud varianta unei crime, supozitie intarita si de faptul ca regretata actrita avea o rana la cap. 
Stela Popescu a fost gasita moarta in holul propriei ei case, din Capitala, de catre fiica ei adoptiva. Peste o luna ar fi implinit 81 de ani. Cei care au cunoscut-o au ramas inmarmuriti la auzul vestii. Mai ales ca regretata actrita, in ciuda varstei inaintate, nu a dat semne ca s-ar confrunta cu grave probleme de sanatate. Ba dimpotriva! Cu doar doua zile inainte sa moara, a fost prezenta la un eveniment monden, unde s-a aflat in forma maxima. (NU RATA: Ea este femeia care va mosteni toata averea Stelei Popescu! Cu ce se ocupa nepoata actritei)

Joi, la ora 15:32, a fost primit un apel la 112 prin care se anunta ca Stela Popescu a fost gasita la pamant, in casa situata pe Strada Alexandru Donici. Medicii au ajuns la fata locului in doar opt minute, insa nu au mai putut face nimic. Politia a deschis, imediat, o ancheta. Trupul neinsufletit a fost ridicat si transportat la INML, pentru necropsie, deoarece exista semne ca moartea nu ar fi survenit in mod natural. Pentru a stabili cu exactitate cauza mortii, oamenii legii au ridicat mai multe probe din casa Stelei Popescu, au fotografiat locul unde a fost gasita fara suflare si au verificat fiecare metru patrat din curte si locuinta. De precizat ca anchetatorii nu au gasit documente medicale din care sa reiasa ca suferea de vreo boala care i-ar fi putut cauza decesul.

Medicii legisti au finalizat necropsia in urma creia a reiesit ca moartea artistei a survenit in urma unui accident vascular cerebral.

Adauga un comentariu