Actualitate

Pistele de biciclete din Iasi te provoaca la adevarate curse cu obstacole

Publicat: 11 aug. 2018
1

Sa fii biciclist in Iasi poate fi o adevarata aventura, chiar daca lungimea actuala a pistelor depaseste 30 de kilometri. Si aceasta pentru ca, in primul rand pistelor le lipseste continuitatea. Astfel, nu poti strabate orasul de la un capat la altul doar pe pista ciclabila, fiind necesara strecurarea fie printre masini, fie printre pietoni.

Insa problema cel mai des intalnita de biciclisti o reprezinta obstacolele care apar acolo unde nici nu te astepti. Un exemplu in acest sens poate fi observat in imaginea de mai sus. Asatfel, in Podu Ros, pista de biciclete este blocata de un chiosc.

Comentarii
  • Sa nu uitam de cocalarii care le blocheaza, mai ales pe Copou, la dughenele cu cafea. Daca le faci o dungulita frumoasa cu ghidonul sunt supi.

  • Si de-acu , ce vreti? Sa mutam chioscul sa treaca bicicleta? Alaltaieri, un mucos a coborat Palatul pe strada – n-avea nik pe bicicleta aia – a sarit trecerea din fata la Palas, a continuat pe trotuar. L-am vazut urcand podul Nicolina, unde deja era pista de bicicleta. El?tot pe strada. Venea zdremtoiul prin spatele masinilor oprite si depasea toata coloana pe dreapta, desi pista era libera. L-a luat lumea la injurat, pe tupeul lui. Ca daca deschidea cineva portiera, sarea zdreanta cu capul direct in gard. Degeaba le faci piste unora. Ei tot gunoaie stradale raman.

Adauga un comentariu