Magazin

Pitbull Ionut Atodiresei, IN LACRIMI! Vezi ce l-a facut sa planga – FOTO

Publicat: 24 oct. 2013

Ionut Atodiresei s-a casatorit de curand, insa la petrecerea de nunta soacra lui l-a pus in cateva situatii dificile. Dupa ce mama sotiei lui, Anda Ghita, a aparut la televizor si a vorbit despre momentele care au deranjat-o, printre acestea fiind si episodul prinderii buchetului in care s-a „contrat” cu bunica lui Ionut, a venit randul mamei pugilistului sa vorbeasca.

„Mama are 79 de ani, este o femeie simpla, de la tara. Sunt mandra ca sunt fiica ei, pentru ca mama ne-a crescut cu multe sacrificii. Nu imi este rusine cu ea ca are batic pe cap, parul alb si mainile rasucite de munca. Multumesc, mama, pentru ceea ce ai facut pentru noi”, a intervenit Antonica Atodiresei, deranjata de apelativul „baba” cu care a fost „gratulata” mama ei de catre soacra lui Ionut, potrivit libertatea.ro.

Momentul a  fost unul deosebit de emotionant, iar temutul Pitbull nu si-a putut opri lacrimile. „Nu imi este rusine. Sunt om! M-a emotionat mama. M-a emotionat cand a vorbit despre bunica mea, cand ii multumea bunicii. Oricine ar fi fost emotionat sa auda lucrurile frumoase pe care ea le-a spus”, a spus Ionut.

Lucrurile se pare ca degenerat putin dupa nunta, in familie existand acum oaresce tensiune. „Din pacate, nu a existat o discutie cu parintii mei dupa nunta, nici a doua zi, nici a treia. Ei nu au vrut sa discute, iar noi am zis sa luam o pauza”, a completat Oana, sotia lui.loading...

Adauga un comentariu