Sport

Piturca, dat in judecata pentru a recunoaste copilul amantei

Publicat: 02 ian. 2012
1
Selectionerul Romaniei a fost dat in judecata de Victoria Blohina, o fosta dansatoare, devenita femeie de afaceri, cu care a avut o relatie extraconjugala timp de mai multi ani, pentru recunoasterea paternitatii.
Conform femeii, cei doi au impreuna un baietel in varsta de patru ani, Idan Petru Blohin, scrie Cancan. Victor Piturca nu a recunoscut niciodata copilul nascut in urma relatiei sale cu Vica. Apropiatii celor doi au dezvaluit insa ca Piturca si Vica au inceput o relatie acum aproape 15 ani. De altfel, Vica a postat pe Internet poze cu Piturca si Idan, conform Libertatea.
Actele au fost depuse de Victoria Blohina, originara din Republica Moldova, pe 27 decembrie, la Judecatoria Sectorului 5, iar procesul va incepe in februarie. Aceasta vrea ca judecatorii sa dea o hotarare din care sa reiasa ca Piturca este tatal copilului ei.
Situatia este complicata, deoarece un proces de paternitate se poate deschide fie la un an de la nasterea copilului, fie cel tarziu la un an de la finalizarea concubinajului dintre parti. Astfel, Vica va trebui sa aduca martori care sa declare ca intre ea si Piturca a existat o relatie in urma careia s-a nascut baietelul.
Adauga un comentariu