Fotbal intern

Piturca si-a luat gandul de la Radoi si Chivu

Publicat: 15 ian. 2012

Selecţionerul Victor Piţurcă a declarat, sambătă, că nu se mai gandeşte la Cristian Chivu şi Mirel Rădoi pentru echipa naţională, dar la Adrian Mutu şi Gabriel Tamaş da, şi a precizat că nu sunt probleme în privinţa jucătorilor stelişti înaintea turneului din Antalya.

„Nu mă mai gandesc la Chivu şi Rădoi, dar la Mutu şi Tamaş da. (…) Turneul din Antalya este binevenit pentru jucătorii din ţară, care în viitorul apropiat vor reprezenta Romania în meciurile oficiale. Am vorbit cu cei de la Steaua şi de pe 28 ianuarie se vor întoarce la echipa lor. Am discutat şi lucrurile sunt în regulă”, a spus Piţurcă.
El a precizat că va fi greu pentru Romania să se califice la Cupa Mondială din 2014, deoarece evoluează în preliminarii într-o grupă dificilă, cu Andorra, Ungaria, Estonia, Olanda şi Turcia. „Va fi foarte greu să ne calificăm la mondiale, avem o grupă extrem de dificilă, cu Olanda şi încă 2-3 echipe puternice. Depinde de noi ce vom face în această perioadă premergătoare. Meciul cu Grecia mi-a dat speranţe”, a menţionat selecţionerul.
Piţurcă a mai spus că jucătorul Gabriel Torje trebuie să facă tot ce depinde de el să se impună la Udinese. „Acelaşi lucru trebuie să se întample şi cu Chipciu şi Chiricheş. Bănel (Nicoliţă) a reuşit să se impună într-un campionat puternic datorită calităţilor sale extraordinare”, a afirmat Victor Piţurcă la evenimentul caritabil Sport, Generozitate, Speranţă.

 loading...

Adauga un comentariu