Curiozitati

Pizza gratis pentru femeile care ne arata sanii!

Publicat: 23 sept. 2013
4

Asa suna oferta unui lant de restaurante american, care indeamna femeile sa ramana topless pentru a primi pizza gratuit.

O pizzerie din SUA a starnit controverse dupa ce a anuntat ca ofera pizza gratuit tuturor femeilor care le arata sanii angajatilor.

Oferta a venit din partea Drew’s Pizza din Champagne, zona situata in apropierea Universitatii din Illinois, un loc populat in special de studenti. Celor de la Drew le-a venit ideea dupa ce s-au confruntat cu situatii in care studentele aflate sub influenta alcoolului au cerut mancare gratuit.

„Cineva a venit la noi si a spus: ‘hei, sunt beata, daca iti arat sanii, primesc pizza gratis?’ Da, sigur, de ce nu, ne-ar face placere sa vedem asta, tuturor celor de aici le-ar placea”, a declarat Brice Hartman, unul dintre angajatii pizzeriei.

Drew’s Pizza a mers, totusi, cam departe cand au promovat pe Twitter noua lor oferta: „Am vazut o pereche de sani fantastica in seara aceasta si vrem mai mult!”, au postat angajatii. Dupa ce mai multe persoane s-au revoltat in urma anuntului, pizzeria si-a anulat paginile de Twitter si Facebook.

Adauga un comentariu