Magazin

Pizza i-a SALVAT viata. Cum a reusit o victima tinuta PRIZONIERA sa scape de agresorul ei

Publicat: 15 nov. 2014

O miscare foarte inteligenta! O tanara a reusit intr-un mod inedit sa scape de agresorul ei care o tinea captiva.

O femeie care fusese batuta crunt de iubitul ei alcoolic, abuzata si tinuta captiva a reusit sa scape de acesta intr-un mod neasteptat. Barbatul a pus-o sa comande o pizza, insa victima a sunat la apelul de urgenta. A comandat o pizza cu ciuperci si ardei, dupa care a dat adresa.

De la celalalt capat al firului, ofiterul de serviciu a intrebat-o: „Sunteti constienta de faptul ca ati sunat la numarul de urgenta?”, Victima a raspuns afirmativ dupa care ofiterul a intrebat-o daca exista cineva langa ea care ii face rau si din cauza careia nu poate vorbia. Din nou femeia a raspuns afirmativ dupa care a inchis.

Un echipaj de politie s-a deplasat de urgenta la adresa respectiva pentru a se asigura ca nu a fost vorba de o gluma. In momentul in care a auzit ca politia e la usa, femeia a inceput sa tipe. Barbatul a incercat sa scape, insa a fost retinut de oamenii legii. Avea antecedente penale in ceea ce priveste violenta domestica.

„Nu cred ca voi uita prea usor acest apel. E memorabil. A fost inteligenta ca a folosit acest lucru pentru a se salva”, a spus ofiterul de la serviciul de urgenta.loading...

Adauga un comentariu