Internationale

Pizza rapida la tigaie

Publicat: 19 mai 2015
2

Ingrediente:

7-8 linguri faina
1 ou
3 linguri iaurt
aprox. 50g  unt pentru uns tigaia
1/2 lingurita sare
1,5 linguri ulei
1/2 plic praf de copt (eu am pus o lingurita rasa)

Mod de preparare:

Amestecam cu un tel oul cu iaurtul si uleiul, apoi adaugam sarea si faina amestecata cu praful de copt. Aluatul este ca si consistenta asemanator cu cel de pancakes, nu foarte curgator (poate va ajuta poza).
Ungem cu unt o tigaie (care musai sa aiba si capac) si turnam aluatul in ea. Ungem cu sos de rosii, presaram busuioc si apoi punem ce ne place; sunca, ciuperci, ardei, ceapa, masline si neaparat branza.Acoperim si lasam 10 minute la foc mic fara sa luam capacul. Nu va speriati ca nu se arde. Dupa 10 minute luam capacul si cu o paleta verificam pizza. Daca este putin rumena este ok puteti sa o mai lasati un minut fara capac. Transferam pe un platou si servim.

Reteta de pizza la tigaie ne este recomandata de Amalia.





Adauga un comentariu