Magazin

Planeta Marte si-a inceput mersul retrograd si va afecta toate zodiile

Publicat: 29 iul. 2018
1

Planeta Marte si-a inceput mersul retrograd prin zodia Varsator, iar acest aspect vine cu influente mai putin benefice pentru toate zodiile, influente care vor fi resimtite aproximativ doua luni. Retrogradarea unei planete ne indeamna sa ne intoarcem in trecut (mai exact in perioada sa de mers direct) si sa rezolvam ceea ce am evitat sau am lasat nefinalizat atunci. Retrogradarea lui Marte, la modul general, vine cu obstacole in demararea actiunilor si ne indeamna la pace si la mentinerea neutralitatii. Faptul ca se petrece in zodia Varsator, cere purificare la orice nivel, vindecarea ranilor din trecut si renuntarea la victimizare si dramatizare. Cere mai multa incredere in fortele proprii, maturizare emotionala si asumarea responsabilitatilor propriilor noastre fapte. Iata cum influenteaza Marte retrograd prin Varsator fiecare zodie in parte, in functie de sectorul astrologic pe care se formeaza!

Berbec
Cei nascuti in zodia Berbec vor resimti din plin influenta planetei Marte in retrogradare, avand in vedere ca Marte este guvernatorul lor. Nativii Berbec sunt sfatuiti sa nu ia decizii importante in urmatoarele doua luni, sa nu se implice in proiecte noi, sa nu intre in conflicte cu prietenii si sa devina mai ingaduitori.

Taur
Retrogradarea planetei Marte in semnul Varsator ii va afecta pe cei nascuti in zodia Taur intocmai in sectorul profesional, unde aspectele astrale vor favoriza piedici in realizarea sarcinilor. De asemenea, nativii Taur vor avea la dispozitie doua luni pentru a reevalua si reorganiza anumite aspecte care tin de locul de munca si de colaborarile extra.

Gemeni
Cei nascuti in zodia Gemeni vor fi afectati de Marte retrograd in sectorul calatoriilor, studiilor, dar si principiilor si valorilor de viata. Nativii Gemeni vor amana o deplasare sau aceasta se va produce cu multa greutate si li se cere o atentie deosebita la drum, pentru a evita accidentarile. Cei care au de primit vesti legate de studii, admitere la o facultate peste hotare, trebuie sa se astepte la amanari.

Rac
Planeta Marte guverneaza casa carierei la Rac si retrogradarea in semnul Varsator va afecta segmentul financiar al nativilor. Cei nascuti in zodia Rac vor intampina blocaje si amanari legate de intrarea in posesia unei sume de bani, a unei mosteniri sau bun de valoare. Cei care au de primit un credit se pot confrunta cu blocaje in obtinerea lui, iar situatia nu este roz nici in privinta banilor pe care nativii ii detin impreuna cu partenerul.

Leu
Cei nascuti in zodia Leu vor fi fortati de retrogradarea planetei Marte sa faca reevaluari in sectorul personal si profesional, mai exact in tot ceea ce tine de relatiile parteneriale. Se vor confrunta cu nemultumiri legate de colaboratori si asociati si blocaje, amanari in sectorul profesional.

Fecioara
Cei nascuti in zodia Fecioara vor avea parte de retrogradarea planetei Marte in casa muncii si a sanatatii, iar nativii sunt sfatuiti sa aiba grija la tot ce este legat de aceste domenii. Nu trebuie sa faca excese de niciun fel, sa nu se suprasolicite la locul de munca, unde vor intampina blocaje si amanari in indeplinirea sarcinilor, iar cei care se confrunra cu afectiuni mai vechi sunt sfatuiti sa mearga la control.

Balanta
Retrogradarea planetei Marte le cere celor nascuti in zodia Balanta sa-si reevalueze sentimentele si atitudinea fata de partener si copii, acolo unde este cazul. Nu sunt excluse deziluziile si conflictele in cuplu, iar nativii singuri pot avea parte de o aventura sau se pot intoarce la o relatie din trecut. Situatiile vor fi ingreunate si pentru nativii care desfasoara activitati creative sau sportive.

Scorpion
Pentru cei nascuti in zodia Scorpion urmeaza o perioada de reevaluari in plan familial si locativ. Nativii vor intampina blocaje in desfasurarea unor actiuni care tin de locuinta, ceea ce poate insemna o reamenajare, mutare sau inchiriere de spatiu, dar si dificultiti legate de partea administrativa. De asemenea, nici relatia cu membrii familiei nu va fi una de pace, ci vor aparea conflicte, posibil chiar pe seama treburilor gospodaresti.

Sagetator
Cei nascuti in zodia sagetator trebuie sa aiba grija la toate activitatile intreprinse la drum, deoarece pot aparea accidentari in timpul deplasarilor. Retrogradarea planetei Marte va afecta si nativii care au de invatat si de sustinut interviuri si examene, iar aspectele astrale indeamna nativii sa conduca cu grija, sa fie prudenti in dialoguri si sa nu intre in conflict cu rudele.

Capricorn
Cei nascuti in zodia Capricorn se vor confrunta cu retrogradarea planetei Marte intocmai in sectorul financiar, unde timp de doua luni vor intampina probleme cu banii. Vor avea dificultati in a primi niste bani care li se cuvin si niste incasari pot fi amanate. Sunt sfatuiti sa nu faca investitii in acesta perioada si sa cheltuie banii cu responsabilitate si masura.

Varsator
Marte retrogradeaza intocmai in semnul Varsator, iar nativii vor trece printr-o perioada de doua luni in care vor fi agitati, stresati si vor fi tentati sa ia decizii pripite si sa se lanseze in afirmatii pe care mai tarziu sa le regrete. Aspectele astrale cer calm, rabdare si relaxare mai multa.

Pesti
Pentru cei nascuti in zodia Pesti urmeaza o perioada de doua luni in care vor simti nevoia de izolare, de meditatie si introspectie, planeta Marte retrogradand intocmai pe casa subconstientului. Totodata, nativii sunt sfatuiti sa acorde o importanta deosebita sanatatii si sectorului profesional, sa trateze afectiunile existente si sa nu se lase coplestiti de situatiile mai putin placute care pot aparea la munca.

Energie scazuta in desfasurarea sarcinilor zilnice.

Adauga un comentariu