Actualitate

Plange dupa Bianca, o vrajeste pe Tania, dar isi face de cap cu Melinda

Publicat: 02 oct. 2012

Fotbalistul Adrian Cristea este mare iubaret. Acesta a ajuns la performanta de a jonga cu cate doua femei o data, asumandu-si insa riscul de a fi prins. Bianca a aflat de Tania sI l-a scos din viata ei in suturi. Acum e randul Taniei, care a tot sugerat in ultima vreme ca ar avea o relatie stabila cu Cristea, sa afle de Melinda. De mai bine de o luna, fotbalistul se vede in secret cu o bruneta focoasa, secretara la un cabinet de avocatura din Capitala.

Intre doua nu te ploua, dar si daca esti prins in ofsaid, vai de pielea ta! Se pare ca Adrian Cristea nu se teme de furia iubitelor pe care le mai insala din cand in cand, ba mai mult da semne ca si-ar mari "haremul" fara sa clipeasca. Un lucru este cert: Bianca ramane iubirea lui. Dar asta nu l-a impiedicat sa aiba o relatie cu Tania sI nici sa inceapa o idila cu o bruneta focoasa.

Potrivit surselor noastre, Cristea se intalneste in taina cu Melinda T., o tanara voluptoasa, care nu ezita sa-si expuna formele pe siteurile de socializare. Melinda este "assistent manager" (n.r.) la un birou de avocatura, iar in timpul liber, judecand dupa fotografiile pe care sI le posteaza pe net, practica modelingul. Apropiati ai fotbalistului sustin ca intalnirile dintre cei doi s-ar desfasura in cel mai discret mod posibil, de regula in hotelurile de lux ale Capitalei, unde amorezii s-ar caza pe numele fotbalistului.

Contactata telefonic sa comenteze pe marginea idilei pe care o are cu Adrian Cristea, Melinda a recunoscut voalat intreaga poveste insa a evitat sa dea alte detalii, pretextand ca nu este ca "celelalte femei" din viata fotbalistului.loading...

Adauga un comentariu