Eveniment-Social

Plangere penala impotriva batausilor din centrul Iasului

Publicat: 10 iul. 2013
1

@ Cei patru muncitori care lucreaza la montarea pavelelor pe Bulevardul Stefan cel Mare si care au fost agresati de politistii locali au anuntat ca vor depune plangere la Parchet impotriva acestora @ Oamenii au primit o bataie crancena si au fost amendati, dupa ce au intrat intr-un conflict cu ruda unui politist local

Muncitorii agresati de un echipaj al Politiei Locale in urma cu doua zile in centrul Iasului vor depune plangere penala impotriva agresorilor. Cei patru muncitori ai firmei MarmoVest, care lucrau la montarea pietrei cubice de pe Bulevardul Stefan cel Mare, agresati de politistii locali, au aratat ca vor ajunge inclusiv la Politia municipiului pentru a-si face dreptate. Oamenii au primit o bataie sora cu moartea in cursul serii de luni, dupa ce ruda unui politist local a tinut cu tot dinadinsul sa treaca tocmai pe unde lucrau ei. Pentru ca i-au reprosat acestuia ca strica ceea ce au lucrat ei si i-au cerut sa ocoleasca, omul si-a chemat in ajutor neamul de la Locala. Astfel, s-a ajuns ca muncitorii, originari din judetul Vaslui, sa fie batuti, injurati si amendati. „Ce putem face in fata lor? Lumea ne acuza pe noi ca bem, ca injuram lumea pe strada, dar nu este asa. Atunci i-am cerut acelei persoane sa nu treaca pe unde am lucrat si a devenit agresiv. Eu mi-am luat doi pumni in fata. Am fractura de piramida nazala si am probleme la cap, unde am fost operat recent. Noi toti vom depune plangere la Parchet, pentru ca nu e normal sa lasam lucrurile asa cum sunt. Nu am facut nimic din ceea ce ne acuza acei politisti”, a spus unul din muncitorii agresati. Un muncitor a ajuns chiar la Spitalul „Sf. Spiridon” dupa incaierarea cu politistii locali. Pentru ca ar fi tulburat ordinea si linistea publica, cei patru muncitori au primit si cate o amenda de 1.000 lei. Chiar daca muncitorii respectivi ar fi adreasat injurii, asta nu le-a dat dreptul acelor mardoi in uniforma sa-i ia la bataie pe oameni in centrul orasului. De altfel, nu este prima data cand politistii locali sunt anchetati pentru ca au batut golaneste oameni pe strada. In urma cu cateva saptamani, trei tineri s-au plans ca au fost loviti cu pumnii si picioarele de cativa politisti locali, fara sa fi facut niciun fel de scandal.

Comentarii
  • Bine v-a facut. Dar cand ati aruncat cu piatra dupa o femeie si v-ati certat cu mai multi trecatori de ce nu spuneti nimic? Sunt de vina trecatorii ca nu ati inchis voi santierul cu gard sau banda speciala? Sa va fie rusine, ca ati urlat si injurat multi ieseni care au trecut din greseala prin zona. Nu scrie nicaieri ca nu au voie pietonii, taranilor! Puneti dracului indicator ca se lucreaza in zona sau imprejmuiti cu gard cum se face peste tot.

  • apa, paie si bataie! fwtw-va in gat de tzarani cocliti , fractura de piramida nazala??? trebuia sa va rupa capetele !!!! pai voi in loc sa munciti va luati aiurea de cetatenii care circula in centrul Iasului? daca erati in centrul Chisinaului va rupeau militienii cu bataia plus 30 zile de puscarie. Bine v-au facut politistii locali !!!

Adauga un comentariu