Eveniment-Social

Plangerile curg garla la Biroul Electoral Judetean Iasi

Publicat: 20 oct. 2014
1
In plina campanie electorala, partidele din municipiu se intrec in plangeri, pe care le depun la Biroul Electoral Judetean (BEJ) Iasi. Printre motivele invocate in aceste plangeri se numara cele referitoare la dimensiunea unor bannere folosite de anumite partide sau la unele insemne nepermise prin lege. Astfel, si PSD Iasi a depus o plangere la BEJ.
„Reprezentantii Aliantei Crestin-Liberale dovedesc inca o data ca proverbele romanilor sunt intemeiate. Proverbul „Hotul striga hotii” se potriveste de minune liderilor liberali de la Iasi. Ultima gaselnita pe care au aruncat-o in spatiul public priveste legalitatea afiselor, panourilor si bannerelor candidatilor. In timp ce tipau dupa paiul din ochiul adversarilor, liberalii nu vad barna din ochiul lor. Astfel, zeci de panouri electorale de mari dimensiuni, care incearca sa il ajute pe candidatul Klaus Werner Iohannis sa ajunga in turul II, nu au mentiunea obligatorie referitoare la tipografia unde au fost executate.
Colegii nostri au identificat zeci de astfel de cazuri pe raza jude?ului Iasi si suntem convinsi ca nu este un caz izolat, ci aceasta este situatia la nivel national.
Omul faptelor, asa cum se prezinta tacutul Iohannis, se pare ca uita de lege atunci cand vine vorba de campanie electorala si are, pe deasupra, poleiala ipocriziei. Reprezentantii PSD Iasi au depus deja o plingere la Biroul Electoral Judetean (BEJ) din municipiu, liberalii urmand sa fie obligati sa inlature toate materialele electorale ilegale afisate in judet”, spun membrii PSD.Comentarii
  • toti bani nostri, ai iesenilor, ii ia ponta ,klauss, udrea analfabeta, belescalu ala cum se numeste, toti alcatuiesc un grup infractional pe bani nostri, noi astia din moldova, muti cu toti, uni primesc o galeata uni un pui congelat, alti 50 de ron, si uite asa se duce tara de rapa!bravo voi astia din moldova care va lasati, cumparati pe un muc de tigara!o sa vedeti in ce hal o sa ajunga regiunea asta a moldovei, am 23 de ani lucrez de aproape 3 ani in call center din iasi!am noroc ca am un loc de munca!ponta egal iliescu egal voiculescu, klauss egal interesel angelei merkel, udrea repetenta care au fututo toti senatori in frunte cu miron mitrea!si nichita primarul care face parte din psd securist *******

Adauga un comentariu