Magazin

Plantele cu cea mai mare putere antibacteriana

Publicat: 27 iun. 2014
1

Infectiile si racelile pot fi combatute si cu ajutorul medicamentelor din natura. Iata care sunt plantele cu cea mai mare putere antibacteriana.

Usturoiul
Alicina pe care o contine usturoiul face din acesta unul dintre cei mai puternici aliati impotriva racelilor, ale gripei, dar si ale infectiilor tractului urinar. In cazul racelilor, usturoiul te va ajuta sa respiri mai usor. Mai mult, are si proprietati antimicrobiene. Il poti consuma taiat marunt.

Citeste si ALIMENTE MORTALE. Ce spune un medic de la NASA

Eucaliptul
Aceasta planta si-a dovedit eficacitatea in ameliorarea simptomelor infectiilor urinare si a celor respiratorii. Are nu numai proprietati antibacteriene, ci si antifungice si antiseptice.

Citeste si Trucuri care te vor ajuta sa tii o dieta sanatoasa!

Pentru prepararea remediilor impotriva tusei, a laringitelor, faringitelor, racelilor trebuie sa pui doua picaturi de ulei de eucalipt intr-o cana cu apa fierbinte, lasi cateva minutute, dupa care bei.

Oregano
Oregano lupta impotriva infectiilor provocate de bacterii si fungi. Proprietatile antibacteriene ale uleiului de oregano au fost demonstrate  in urma mai multor cercetari. Poate fi folosit pentru tratarea racelilor, bronsitelor, virozelor.

Citeste si Efectul devastator pe care il poate avea uitatul la televizor

Adauga un comentariu