Magazin

Plănuiești o petrecere în grădină vara aceasta? Iată câteva idei inedite

Publicat: 03 mai 2022

Temperaturile ridicate și serile liniștite de vară te trimit instant cu gândul la distracție, relaxare, luarea cinei în aer liber și savurarea unui cocktail pe terasă. Însă poate cele mai inedite seri sunt cele în care îți chemi prietenii și vă bucurați de un adevărat party. Dacă te gândești să organizezi unul vara aceasta, să știi că ai la dispoziție o varietate de variante care îți permit să fii creativ. 

Iată câteva sfaturi când vine vorba de organizarea unei petreceri în grădină

1. Asigură-te că grădina este îngrijită

Ai grijă ca spațiul în care urmează să găzduiești petrecerea este curat și organizat. Fii sigur că adaugi câteva ghivece cu plante impunătoare pentru un aspect surprinzător. Nu uita de florile multicolore plantate în spații strategice care vor pune în valoare întregul spațiu și totodată asigură-te că gazonul este tuns. În acest sens poți opta pentru un robot de tuns iarba Husqvarna de pe Belgarden.ro, care datorită funcțiilor avansate va oferi grădinii tale un aspect total îngrijit. 

2. Alege un loc stabil pentru masa de petrecere

Dacă urmează să luați cina înainte de petrecere, asigură-te că alegi un loc stabil pentru masă astfel încât să eviți înclinațiile și eventuale accidente. Investește în scânduri largi din lemn, pe care poți așeza peste gazon pentru a crea o bază solidă și astfel o terasă improvizată. 

3. Potrivește decorațiile cu plantele din grădină

Alege o temă simplă pentru petrecerea pe care o găzduiești. O nuanță în ton cu plantele din grădină este cea mai bună variantă deoarece prin intermediul acesteia totul va arăta stilizat, sofisticat, rafinat, iar tu vei da dovadă de bun gust. Integrează această nuanță în cadrul aranjamentelor pentru masă, lumânări și husele de scaun. 

4. Asociază culorile meniului cu cele din decor

Dacă îți dorești ca totul să fie la superlativ, poți crea o sinergie între culorile felurilor de mâncare și elementele decorative. Prepară un cocktail fructat a cărei culoare se potrivește cu cea aleasă pentru decor. Poți chiar să te bazezi pe aceeași nuanță în ceea ce privește gustările, fructele, tartinele, acolo unde este posibil. 

5. Servește un desert cu flori de vară 

Invitații tăi cu siguranță vor fi uimiți dacă-i vei servi cu un desert impresionant. O tartă delicioasă decorată cu flori de vară comestibile va putea fi încântarea serii. Cine nu preferă dulcele, în special când acesta este decorat astfel. Party-ul trebuie să se încheie într-un mod spectaculos, așa că nu trebuie să-ți scape din vedere desertul. 

6. Creează un cadru magic în grădină

Folosește-te de lumini pentru a crea o atmosferă inedită. Așează lumânări în mod strategic, în jurul gazonului și de-a lungul potecilor, iar astfel iar astfel spațiul va fi unul feeric pe care invitații tăi cu siguranță îl vor admira. Totodată optează pentru două surse de lumină așezate în zone cheie pentru a menține petrecerea bine luminată. 

În concluzie, dacă îți dorești organizarea unei petreceri în grădina ta, fă-o să fie inedită. Mizează pe elementele spectaculoase cum este un desert delicios, lumini încântătoare, decorații atractive și feluri de mâncare în ton cu tema aleasă. Totodată asigută-te că grădina este curată, organizată și îngrijită. 

Sursa foto: unsplash.com

 
Adauga un comentariu