Actualitate

Planul de salvare pentru printesa primarului Nichita – FOTO

Publicat: 06 iun. 2011

@ Denisa Ionascu are sansa de a participa inca o data la concursul de promovare pentru functia de secretar al municipiului @ Proba scrisa va avea loc pe 6 iulie, iar interviul pe 8 iulie @ Nu a vrut sa spuna daca se va inscrie la concurs @ „Alooo…”, a spus Denisa Ionascu, inainte de a inchide telefonul @ Chiar daca va esua, are varianta postului de la Directia Juridica @ Edilii nu au scos la concurs postul deoarece reprezinta colacul de salvare pentru actualul secretar interimar @ Prefectul a subliniat faptul ca va cere scoaterea la concurs si a acestuia @ „Postul de la Serviciul Juridic nu a fost inclus in concurs. Fara indoiala, acest scaun nu trebuie pastrat pentru cineva anume, ca sa se intoarca atunci cand doreste. Voi solicita organizarea unui concurs pentru postul in cauza”, a declarat prefectul Dragomir Tomaseschi @ La primul concurs, Denisa Ionascu a reusit sa treaca de proba scrisa, dar a picat la interviu

Primarul Gheorghe Nichita vrea cu disperare un loc caldut pentru Denisa Ionascu, secretar interimar al municipiului. Concursul pentru promovarea in functia de secretar a fost anuntat ieri la Agentia Nationala a Functionarilor Publici (ANFP). Chiar daca a picat in urma cu cateva luni concursul, Ionascu mai primeste o sansa. Poate de data asta se va descurca mai bine la oral. Insa, chiar si in cazul in care ar rata din nou, Denisa Ionascu se poate intoarce la sefia Directiei Juridice. Postul nu este scos la concurs, fiind planul de rezerva al primarului Gheorghe Nichita si al tinerei Denisa Ionascu.
Prefectul judetului Iasi a precizat ca va cere organizarea unui concurs si pentru acesta. „Postul de la Serviciul Juridic nu a fost inclus in concurs. Fara indoiala, acest scaun nu trebuie pastrat pentru cineva anume ca sa se intoarca cand doreste. Voi solicita organizarea unui concurs pentru postul in cauza. Stiu ca trebuia sa se publice pentru postul de secretar si cu aceasta ocazie sper ca tot mai multi tineri din administratie sa depuna dosare de inscriere. Avem nevoie de un suflu nou”, a declarat prefectul Dragomir Tomaseschi.
 
Oralul, pe 8 iulie

Conform anuntului ANFP, concursul pentru functia de secretar va avea loc pe 6 iulie, cand se va desfasura proba scrisa, incepand cu ora 10.00. Interviul se va sustine pe 8 iulie, de la ora 14.00. Au fost impuse si o serie de conditii pe care trebuie sa le indeplineasca participantii. „Studii universitare de licenta absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lunga durata, absolvite cu diploma de licenta în domeniul stiintelor juridice sau administrative; studii de masterat sau postuniversitare în domeniul administratiei publice, management, ori în specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei publice; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei publice minimum 3 ani; sa fie numiti într-o functie publica din clasa I; sa nu aiba în cazierul administrativ o sanctiune disciplinara neradiata”, sunt conditiile cerute in anunt.

Printesa nu a vrut sa vorbeasca

Reporterii BUNA ZIUA IASI
au contactat-o telefonic pe Denisa Ionascu, in speranta ca aceasta va spune daca isi va incerca inca o data norocul la ANFP. Numai ca ea a inchis telefonul. „Aloooo….”, a declarat secretarul interimar, cu o voce neclara, ca dupa o noapte nedormita.

Esecul primului concurs

La primul concurs, Denisa Ionascu dadea semne ca se descurca. Dar a primit nota de trecere doar la proba scrisa. Cand a venit proba interviu, a esuat lamentabil, pentru ca diferenta dintre notele acordate de membrii comisiei a fost de doua puncte. In situatia asta, s-a decis anularea concursului pana la publicarea unui nou anunt. Comisia de examinare a fost formata din doi reprezentanti ai primariei si trei ai ANFP. De la primarie au fost delegati Mihai Chirica, director tehnic, si Victorel Lupu, director economic. Acestia nu au vrut sa se puna rau cu primarul Gheorghe Nichita si au acordat notele 8,1 si 8,2. Membrii ANFP au dat trei note de 6,5. La interviu, Denisa Ionascu a trebuit sa trateze mai multe subiecte.loading...

Comentarii
  • Astia doi iar s-au impacat? parca erau certati. Acuzatii de hartuire sexuala etc. Sau in asta consta plata contra tacerii.Mai stii…

  • si secretara de la Miroslava ocupa acest post fara sa dea concurs. meritul ei este ca face aranjamentele pentru primar ca o inconstienta. oare prefectura de ce nu se sesizeaza ? prietenii stiu de ce !

  • Bai Nea Prefectu,crezi mata ca mai indrazneste cineva sa se inscrie la concurs? il maninca Gigi cu fulgi cu tot.

  • AdiCA Cum, dom” prefect, primaria Iasi ii tot in grija matale? AdiCA Cum, prefctura ai rezolvat-o, ii totul regulat aici ca am tot citit despre incompatibilitati babane aici, plus alte scarnavenii dubioase cu matale ? Chiar nu ai treaba, nu ti-i de-ajuns ca in prefectura esti calare cum vrei si cu cine vrei, plus tot judetul, mai vrei si primaria Iasi ? Crapi de ciuda ca primaria Iasi te ignora cu eleganta pentru ca ,, cel destept cedeaza ” in fata prostului incurabil ? Mai vezi-ti de treaba, omule, ca ne-am saturat de prostiile si isteriile tale scremute pe toate cacaturile, cat si de partidul tau criminal al acestui popor. Doar n-o sa mostenesti prefectura, stii bine, o sa te stucheasca si mitele cand vei deveni un neica-nimeni, cum ai fost , esti si vei fi mereu.

  • Ba, ce-mi place cum prefectul asta le face mereu sex oral primarului Nichita, Denisei Ionascu si altora din opozitia rezistenta !
    Bravo, prefectule, nu ti se toceste limba de atata lins ? Ha, ha, ha, vai de capul tau, bai cap de p _ _ a belita si cu ochelari!

  • As vrea sa aduc la cunostinta opiniei publice, in special ala vocatilor si juristilor, faptul ca toate hotaririle de consiliu local semnat in perioada interimatului de catre aceasta juna, sunt NULE de DREPT. Cititi cu atentie Legea 215/2001 a administratiei publice locale si va veti convinge, pentru ca rolul secretarului consiliului local este acela de a legaliza un act emis de acest for legislativ. Asadar domnul Cichita este nul de drept tot ce a-ti hotarit pina in prezent. Asa-i domnule primar. In perioada de interimat, toate hotaririle de consiliu local trebuiau contrasemnate pentru legalitate de catre consilierul juridic angajat al Consiliului Local al municipiului Iasi si nu de o persoana interimara asa cum a-ti procedat dvs.

Adauga un comentariu