Stiri si curiozitati

Planul macabru al lui Gheorghe Dinca: cum vrea sa se sinucida in penitenciar

Publicat: 20 sept. 2019

Gheorghe Dinca se afla inchis de mai bine de doua luni si a recunoscut ca le-a ucis pe Alexandra Macesanu si Luiza Melencu.

Planul macabru al lui Gheorghe Dinca: cum vrea sa se sinucida in penitenciar

In arest, criminalul are numai pretentii in fata oamenilor legii. Dinca a solicitata sa stea singur in celula, acest lucru declasand alerta in penitenciar.

”Cererea sa, asa cum am citit-o in presa,  m-a surprins, pentru ca il stim ca fiind un tip calculat, care nu face gesturi inutile. Motivul pe care l-a invocat nu sta in picioare, existand suspiciunea ca pune la cale o iesire din scena, cum ii zicem noi. Cu alte cuvinte, ne-am putea confrunta cu o tentativa de sinucidere. 

Care este mult mai usor de realizat daca este pus singur intr-o celula. Practic, este imposibil sa supraveghezi pe cineva 24 de ore din 24, de aceea prezenta unor alti oameni cu el in celula, ne ajuta mult”, a declarat unul dintre angajatii sistemului penitenciar pentru evz.ro.

Se pare ca Gheorghe Dinca s-a plans ca persoanele cu care statea in celula ar putea da informatii despre el si a preferat sa stea izolat.

In schimb, barbatul de 66 de ani nu pare afectat de conditiile grele din puscarie si nu este speriat ca ar putea fi condamnat la inchisoare pe viata.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit