Local

Planul secret de dezvoltare a Iasului: cluburile pentru pensionari

Publicat: 19 dec. 2013
1

Pentru municipalitate nu mai exista alta categorie de ieseni decat pensionarii. Liberele pe tramvaie, pe autobuze, tichetele cadou de Craciun si de Paste, ajutoarele alimentare, plocoanele de la alegeri sau de Ziua Familiei sunt doar o parte din beneficiile la care pensionarii, principala masa electorala a PSD, s-au abonat de ani buni. In aceste conditii municipalitatea actioneaza de parca in strategia de dezvoltare a Iasului nu si-ar fi facut loc decat pensionarii.

Ieri, primarul Nichita si o pleiada de functionari din primarie, dar si cativa alesi locali, au participat la inaugurarea unui nou Club al Pensionarilor, in Cantemir. Primarul a anuntat ca acesta este cel de-al cincilea Club al Pensionarilor inaugurat la Iasi, anul viitor urmand sa apara inca patru. Consilierii locali vor discuta astazi despre trecerea unui punct termic la Directia de Asistenta Comunitara pentru a li se pregati un club si pensionarilor din Pacurari.”

S-a propus transmiterea în folosinta gratuita a spatiului din incinta punctului termic PT 2 Pacurari, Soseaua Pacurari nr. 27, bloc 539, sc.B, în suprafata de 50 mp, proprietate privata a Municipiului Iasi, catre Directia de Asistenta Comunitara, în vederea înfiintarii unui Club al Pensionarilor din cartierul Canta, pentru o perioada de 5 cinci ani”, a precizat Letitia Palaga, sefa Directiei de Administrare a Patrimoniului Public si Privat al municipiului.

Comentarii
  • Asa-i mai prosteste pe pensionarii care l-au ales pe taranul si ghertoiul de Dorohoi,le face cluburi ,le da fasole cu carnati ,le da tichete pentru sarbatori ,dar nu le spune ca toate sunt platite din banii lor si a celorlalti ieseni.De la 01.01 2104 o sa vada pensionarii cand o sa plateasca taxe si impozite marite de o sa-i doara capul.Poate le da Dumnezeu mintea de pe urma si sa nu-l mai REALEAGA pe GIGI NICHITA ROBINET ca sincer ne-am saturat de el si gasca de hoti din primaria Iasi.

Adauga un comentariu