Stiri medicale

Plasturele electric, tratament revolutionar pentru acnee

Publicat: 10 dec. 2010

Pentru ca putine tratamente pentru acnee se dovedesc eficiente, cercetatorii israelieni au pus la punct o noua tehnologie menita sa rezolve problema adolescentina si nu numai, plasturele electric. Acneea este cel mai des intalnita afectiune a pielii, comuna mai ales in cazul adolescentilot.

In unele cazuri insa ea continua sa fie o problema si in viata de adult, una din 20 de femei si unul din 100 de barbatii de peste 25 de ani prezentand aceste simptome, conform Daily Mail. Plasturele pus la punct de israelieni, care aparent nu se deosebeste de unul obisnuit, este pentru o singura utilizare, el actionand peste noapte, fara a avea efecte secundare precum alte tratamente, in urma carora te poti alege cu piele uscata, stari de greata, castigarea in greutate si schimbari de dispozitie.

Disponibil in 2 ani

Plasturele consta intr-o mesa de material impregnata cu molecule speciale. Cand acestea vin in contact cu umiditatea naturala a pielii se creaza un camp electric de mica intensitate, in interiorul caruia bacteriile nu pot supravietui. Plasturele pare sa aiba efect chiar si in afara campului electric format, asupra pielii dimprejur. Mesa contine si acid salicilic sau azelaic, cel din urma exterminand bacteriile din pori. Noul produs al companiei Oplon este in prezent testat, urmand ca 100 de oameni sa poarte astfel de plasturi peste noapte, timp de 6 ore. Rezultatele studiului sunt asteptata la sfarsitul anului, iar daca vor fi pozitive, podusul ar putea intra pe piata in 2 ani.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit