Eveniment-Social

Platforma virtuala Geodesy-Instruct, lansata la Iasi

Publicat: 16 mart. 2012
1
Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti, in calitate de beneficiar principal al proiectului „Retea de colaborare universitara online in scopul dezvoltarii capacitatii de a furniza competente superioare in domeniul geodeziei”, in parteneriat cu Universitatea „Politehnica” din Timisoara, Universitatea Tehnica „Gheorghe Asachi” Iasi, Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia si compania SIVECO Romania S.A., au prezentat azi, in sala de conferinte a Hotelului Ramada din Iasi, platforma virtuala GEODESY-INSTRUCT
Proiectul este menit sa contribuie la cresterea calitatii ofertei educationale din invatamantul tehnic la nivelul regiunilor Bucuresti-Ilfov, Nord-Est, Centru si Vest prin mai buna corelare a programelor aferente specializarii Masuratori terestre si cadastru cu cerintele in continua schimbare ale pietei muncii. Accesul la invatamantul superior este facilitat prin implementarea unei solutii software in activitatile de predare-invatare. De acum, studentii vor putea invata mai rapid si mai usor, avand la dispozitie un instrument de studiu cu adevarat util, care sa le ofere un real avantaj competitiv in cariera. Platforma poate fi accesata pe www.geodesy-instruct.ro. 

Evenimentul de la Iasi este inclus in seria lansarilor retelei online programate pentru luna martie. Dupa conferintele din Bucuresti, Timisoara si Iasi, platforma GEODESY-INSTRUCT urmeaza sa fie lansata si in cadrul Universitati „1 Decembrie 1918” Alba Iulia, pe data de 19 martie.

Adauga un comentariu