Diverse

Platita ‘gras’ cu 2000 de lire sterline doar ca sa manance

Publicat: 20 apr. 2010

Sassy Thomas este o britanică ‘cu greutate’ platita ‘gras’cu peste 2.000 de lire sterline pentru a devora portii uriase de mancare in fata camerelor web, in vederea satisfacerii unor fantezii sexuale, relateaza thesun.co.uk.

Femeia castiga sume impresionante din vanzarea pe internet a unor fotografii in care este surprinsa devorand portii exagerate de mancare. Clientii sai sunt barbatii cu fetis pentru femeile supraponderale.

‘Este slujba perfecta. Toata ziua mananc ceea ce imi place si mai sunt si platita pentru asta. Ma mandresc cu jobul meu’, a spus Sassy Thomas.

Printre mancarurile pe care le devoreaza la cererea barbatilor se numara puiul prajit, tortul cu ciocolată si frisca. Are insa parte si de cereri mai neobisnuite, precum masarea stomacului in fata camerei de filmat. Totusi, imaginile nu sunt pornografice sustine britanica. Totusi, s-ar putea sa nu mai fie asa de mandra de meseria ei cand va aparea pe Discovery Channel in timp ce o macara de mare tonaj se va stradui sa o scoata prin acoperis din casa.

foto: www.thesun.co.ukloading...

Adauga un comentariu