Actualitate

Playboy-ul zapezilor este disperat dupa publicitate. IATA DOVADA – FOTO

Publicat: 29 iul. 2013
1
Presedintele Consiliului Judetean Iasi are din ce in ce mai mult mania publicitatii. Playboy-ul zapezilor de la varful Consiliului Judetean face tot posibilul sa demonstreze cat de apropiat este de iesenii care i-au dat votul acum mai bine de un an. Cristian Adomnitei si-a dezvoltat prostul obicei de a-si face reclama chiar si acolo unde nu participa. Astazi, de exemplu, nu a participat la manifestarile dedicate Zilei Imnului National, eveniment ce a avut loc in fata Casei Patrate.

Asta nu l-a impiedicat sa-si exprime „entuziasmul” fata de aceasta zi. I-a trimis, in schimb, pe vicepresedintii sai de la CJ, fotograful si alti gura casca din institutie, care l-au informat despre eveniment si i-au facut discursul, care a fost facut apoi public. Intocmai ca la ultima sedinta de consiliu la care nu a venit, dar despre care afirma ca a fost una extrem de reusita, Adomnitei isi face din nou reclama pe munca altora. Dupa cum se poate vedea in poza cu oficialitatile prezente la eveniment, Adomnitei lipseste!

„Astazi se sarbatoreste Ziua Imnului National. Zile precum cea de astazi ne ofera un bun prilej sa intelegem cat de important este sa fim uniti in jurul valorilor noastre nationale. Imnul nostru a fost la intersectia Romaniei cu marile sale evenimente din trecut, insuflandu-le romanilor curaj in momentele cruciale ale istoriei moderne si contemporane. Mesajul mobilizator al imnului national trebuie sa renasca in inimile fiecaruia. Indemnurile la curaj, unitate si lupta pentru libertate care se regasesc in strofele melodiei „Desteapta-te, romane” trebuie sa ne insufleteasca pentru duce mai departe traditia celor care au luptat pentru libertate si pentru ca tara noastra sa isi croiasca singura soarta”, a sustinut Adomnitei.
Comentarii
  • ADOMNITEI INDE P/U/L/A/ MEA ESTI PSIHPOPATULE CA NU TE VAD SI NU TE-AM VAZUT ASTAZI CA-TI BULEAM UNA . UNDE E ADOMNITEI? UNDE AI FOST MA GAINARULE DE NU TE-AM VAZUT FUGI DE IESENI? NU FGI BOULE SA VEZI CE URMEAZA!!! STAI LA DATORIE IN P,DA MA-TI . DESTEAPTA-TE ROMANE LASA CA VEZI TU!

    • Aurele, ti-au dat voie sa intri pe internet la spital? Din cate stiu, la spitalul de pe Bucium nu au acces pacientii la calculatoare, in cazul tau nici nu cred ca poti umbla fara supraveghere!

  • Da’ iubitul nostru primar Nichita unde este? Si Prefectul saracul, cat de izolat este de toti prefacutii din poza! Oare nu cumva adomnitei are onoare si nu poate sta langa cei din poza?

  • Lasand la o parte continutul acestei mazgalituri cu iz de barfa, mi se pare total neprofesionist sa faci referire la o persoana folosindu-te de o porecla atribuita conjunctural si la comanda „sefului”. Se pare ca asa-zisii ziaristi ai BZI au renuntat la absolut orice criterii de etica jurnalistica (daca le-au cunoscut vreodata) …

Adauga un comentariu