Eveniment-Social

Playboy-ul zapezilor infrumuseteaza intrarile in judet ca sa se poata poza langa ele

Publicat: 04 ian. 2013
1

Desi in judet sunt atatea probleme care au nevoie de rezolvare, seful Consiliului Judetean Iasi si-a gasit timp sa infrumuseteze intrarea in institutia pe care o conduce. Intr-atat de urgenta a fost aceasta problema, incat Cristian Adomnitei a demarat un concurs de idei pentru decorarea intrarii in institutie, dar si pentru impodobirea intrarilor din judet. Drumurile judetene, reabilitarea imobilelor aflate in gestionarea CJ, se pare ca mai au de asteptat. La Consiliul Judetean Iasi, prioritatile sunt cu totul altele. Playboy-ul zapezilor de la Consiliul Judetean a sustinut, inca de la inceputul mandatului, ca intrarea in institutie trebuie sa se schimbe. Si dupa ce a dat cateva mii de lei pentru a monta camere de supraveghere in institutie, a mai alocat 20.000 lei pentru a-i premia pe cei care vin cu idei despre cum sa arate intrarea in cladirea CJ, si dar si intrarile din judet. Concursul „de infrumusetare” a imaginii CJ a fost lansat pe 1 noiembrie, respectiv amenajarea intrarii in institutie, schimbarea semnalisticii la intrarile în judet si pentru realizarea portalului web al institutiei. Recent, au fost stabiliti si castigatorii acestor concursuri, ideile unor studenti de la Facultatea de Arhitectura, dar si ai unor arhitecti, urmand a fi puse in aplicare in cursul acestui an. Proiectul lui Nicolae Marian Oprisan, dar si unul comun al altor patru persoane, au fost singurele acceptate. Ambele proiecte au fost depuse pe 14 decembrie. La sectiunea „studenti arhitecti”, au fost aprobate cinci proiecte, tinerii urmand a-si revendica premiile la inceputul saptamanii viitoare. Toate proiectele de mai sus au vizat reamenajarea intrarii in sediul Consiliului Judetean. Pentru ca nu mai avea pe unde sa-si faca poze, playboy-ul zapezilor de la varful CJ a vrut sa infrumuseteze si intrarile in judet. La capitolul „Semnalistica intrare auto in judetul Iasi”, au fost aprobate mai multe proiecte. Cel al lui Filip Gavril si al Ancai Profiri a fost ales castigator, alte patru proiecte urmand a fi premiate cu sume mai mici. Castigatorii isi vor ridica premiile incepand de saptamana viitoare.

Comentarii
 • Da-ti demisia incompetentule ..Iti bati joc de un intreg oras? Nu ati facut nimic, vezi cum arata orasul dupa zapezi ..Ce ati facut cu banii alocati? Cind mergi pe strada chiar nu te jenezi sa privesti oamenii in ochi? Ce ai muncit la viata ta? E mai simplu sa te bagi in politica, luati bani nemeritat ..

  • Draga Silvica,
   Pentru dezastrul din oras injura-l pe Nichita, ca el se ocupa de oras, nu are nici o putere Adomnitei! Pe Adomnitei poti sa il feliciti pentru ca ai putut circula in conditii bune, de iarna, in tot judetul Iasi!!!

   • Da…foarte eficient a fost la deszapezire!…de asta sunt sate si acum in care nu se poate inca intra…de asta nu au fost copiii la scoala zile intregi, de asta batranii nu au avut paine si medicamente…daca habar nu ai…mai bine taci! Fa-i statuie ca lui Mao!

    • Drumurile comunale tin de primarii. Du-te la primar si fa-i scandal daca nu ai putut sa iesi din casa.

     P.S. Primarii nu sunt subordonati sefului CJ.

 • O initiativa frumoasa, care demonstreaza ca dl. Adomnitei este un presedinte dinamic, apropiat de mediul universitar si aproape de tineri. Ma bucur ca a dat sansa unor tineri sa se afirme.

  • Mai bine ar avea initiativa inainte de toate sa fie si UMAN…cand ies banii de oriunde inteleg ca esti DINAMIC…dar nu e suficient.Si mai lasati asta cu tinerii ca stim cum promoveaza tinerii in PNL…s-a vazut ca pe cei cu adevarat performanti ii da deoparte iar nulitatile si slugoii ii promoveaza…vezi numirile de tineri din prajma lui cat sunt de competenti.

   • Vorbesti ca nu e ingamfat…uita-te-te la el la bodea,..la chirila…politicieni care nu au stiut sa lucreze decat ca sefi toata viata lor…din politica …hei rup direct pe scaune de parlamentari, ministri, directori, primari…cat au lucrat in productie, cu muncitori ci indicatori de performanta? Si mai uita-te si la declaratiile lor de avere…de saraci bugetari cu salarii de la stat. Sunt pusi doar pe furat!

 • Sa va dea Dumnezeu atata Sanatate cat Bine ati facut mie si familiei mele. Pamantul e rotund ,,,si se invarte. Astazi esti sus ti se pare ca lumea e la picioarele tale….maine poti fi la Pamant.Nu uitati asta domnilor de la pnl-usl si cj.Numai Dumnezeu si Justitia imanenta mai sunt ultima Speranta!

 • nu e in stare sa faca nimic poponarul asta! organizeaza concursuri ca sa primesca si el niste idei de a face ceva, pentru ca el are tarate in cap dara-mi-te imaginatie :-))) esti varza Adormitei!poate sa-ti ocupe locul ala de sef orice student sau cred ca oricine de pe strada!!!dormi in pace si in prostia ta!!!! eu in locul tau as fugi in munti!

 • Felicitari pentru initiativa! In sfarsit un reprezentat de la varf al administatiei locale care este preocupat sa puna in valoare capitalul uman imens de care dispune orasul nostru.
  Ati castigat un sustinator, dl. Adomnitei!

Adauga un comentariu