Gadgeturi

Player NVIDIA 3D Vision

Publicat: 03 mai 2011

NVIDIA a pus la dispozitia dezvoltatorilor de aplicatii pentru internet un player ce le va da posibilitatea distribuirii de continut video 3D de înalta calitate catre PC-urile echipate cu tehnologia 3D Vision.

NVIDIA este prima companie care ofera un plug-in pentru fisiere video 3D destinat cadrului de dezvoltare Microsoft Media Platform (MMP) versiunea 2.5 (cunoscut precedent sub denumirea Silverlight Media) cu suport pentru ochelarii activi 3D shutter. Cadrul de dezvoltare MPP Player este reprezentat de un cod de tip open-source ce permite dezvoltatorilor de aplicatii sa implementeze cu usurinta si rapiditate aplicatii robuste, scalabile si customizabile, pentru Web, bazate pe Microsoft Silverlight si cu suport integral pentru functia IIS Smooth Streaming si Microsoft PlayReady DRM.

Datorita noului plug-in video NVIDIA 3D, dezvoltatorii de aplicatii pot sa profite pe deplin de suportul pentru difuzarea de video 3D stereoscopic disponibil în cea mai recenta versiune a cadrului de dezvoltare Microsoft Media Platform Player,” a declarat David Sayed, senior product manager la Microsoft Corp. Compania Microsoft este încântata de colaborarea cu NVIDIA în furnizarea seriei de functii si capabilitati care ajuta dezvoltatorii de aplicatii sa creeze un nou val de site-uri web bazate pe platforma Microsoft Media.loading...

Adauga un comentariu