Local

PMP Iasi: Sefii CJ si-au amintit ca Aeroportul Iasi exista

Publicat: 16 aug. 2017
Timp de un an de zile, actualul presedinte al Consiliului Judetean Iasi, Maricel Popa, nu a facut nimic pentru aeroportul iesean. In 12 luni, nu s-a investit un leu si nici nu au fost sustinute proiectele de dezvoltare ale celui mai important obiectiv strategic al judetului.
Asadar, consilierii judeteni PMP Iasi cer initierea unei dezbateri publice si convocarea unei sedinte extraordinare care sa aiba pe ordinea de zi cele mai importante urgente pentru Aeroportul Iasi. “PMP nu-si doreste decat rezolvarea tuturor acestor teme de maxim interes si urgenta pentru Aeroportul Iasi. Nu cred ca este cazul sa intram intr-o competitie politica din care nu va iesi nimic bun, ci sa conturam un proiect real, serios, de modernizare a aeroportului”, a declarat deputatul Petru Movila, presedintele PMP Iasi. 
Grupul PMP considera ca exista aspecte cu mult mai importante decat cele subliniate de partenerii PSD in sedintele de plen ale CJ Iasi cu proiecte despre Aeroportul Iasi, respectiv discutii legate de lipsa hartiei igienice la toaletele aeroportului.
Mai multe detalii in editia de maine a cotidianului Buna Ziua Iasi.


loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit