National

PMP propune 62 de tineri pe listele pentru Parlamentare

Publicat: 13 oct. 2016
1
Organizatia de Tineret a PMP si-a prezentat miercuri propunerile de candidati la alegerile parlamentare, pe lista regasindu-se 62 de tineri din aproape toate filialele partidului, avand diverse profesii – sociolog, economist, inginer, fotograf, jurist, teolog, consultant fonduri europene, farmacist, asistent anestezist, topograf, art designer, dar si studenti si antreprenori.
Prezent la evenimentul OTPMP organizat la Palatul Parlamentului, deputatul Valeriu Steriu, presedinte executiv al PMP, i-a felicitat pe tinerii din partid ca si-au desemnat propunerile de candidati pentru alegerile parlamentare in baza unui scrutin intern si i-a incurajat sa continue pe acelasi sistem de selectie „democratic, bazat pe voturi”. „Intotdeauna, Parlamentul si Guvernul au nevoie de oameni tineri, de idei proaspete, de tot ceea ce inseamna partea de creatie si adaptare la ceea ce este modern. (…) Cred ca aportul tinerilor nu este doar acela de a lipi afise”, a declarat Steriu.
Deputatul Eugen Tomac, presedinte executiv al PMP, i-a indemnat, la randul sau, pe tinerii din partid sa-si propuna ca odata cu intrarea in politica la nivel de Parlament sa treaca „peste tentatii, peste provocari” si sa se puna „in slujba binelui comun”. „Daca veti astepta sa primiti cadou functia de deputat, cu toate ca o meritati prin tot ceea ce ati facut, nu stiu daca va fi asa. Trebuie sa luptati, sa le demonstrati celor care acum fac liste in judet, sa le prezentati activitatea dumneavoastra, sa-i intrebati unde au fost cand dumneavoastra erati pe teren. (…) Voi fi aliatul dumneavoastra pentru a va sustine si imi doresc si va doresc ca toti cei de aici sa fiti parlamentari”, a spus, la randul sau, Dorel Onaca, secretarul general al PMP.
Liderul OTPMP, Gabriel Popa, a anuntat, cu acest prilej, ca presedintii executiv ai partidului, Eugen Tomac si Valeriu Steriu, au preluat si depus la Camera Deputatilor o initiativa legislativa prin care tinerii din PMP propun reducerea TVA la 9% pentru „serviciile de wellness – serviciile de fitness, recuperare si sport -, avand in vedere „statisticile alarmante” privind obezitatea. De la reuniunea tinerilor din PMP a absentat presedintele formatiunii, Traian Basescu, desi, initial, fusese anuntata prezenta sa la eveniment.
Adauga un comentariu