National

PNL a anuntat ca va vota pentru ridicarea imunitatii lui Dan Sova

Publicat: 22 nov. 2015
Partidul National Liberal a anuntat ca va vota pentru ridicarea imunitatii senatorului  Dan Sova. Saptamana viitoare, senatorii urmeaza sa dea un vot pe cererea DNA de retinere si arestare a lui Dan Sova. Dan Sova este acuzat ca a primit 100.000 de euro spaga pentru a interveni pe langa directorul general CET Govora, Mihai Balan. Acesta din urma a fost plasat sub control judiciar. 
Dan Sova este suspect intr-un nou dosar de coruptie. Procurorii spun ca a pretins si primit 100.000 de euro pentru a face trafic de influenta pe langa seful CET Govora, Mihai Balan sa incheie un contract de asistenta juridica cu o societate de avocatura. Pentru asta, senatorul a primit 50% dintr-un contract de tip abonament lunar, la o valoare de 10.000 euro/luna. Concret, in schimbul acestui serviciu, Dan Sova a pretins de la persoana denuntatoare suma de 5.000 euro pentru fiecare luna pe perioada executarii contractului. Banii reprezentau jumatate din valoarea lunara a viitorului contract de asistenta juridica ce urma sa se incheie intre CET Govora si casa de avocatura respectiva.


loading...

Comentarii
  • S-a dat la fund , crezand ca se va uita , dar il vad la –beciul domnesc impreuna cu colegul de hotii–poan–si apoi, DRUM BUN SPRE MITITICA , sau îi dă cineva cu mir pe amăndoi…cine stie..!!!!

Adauga un comentariu