Actualitate

PNL a depus listele pentru alegerile parlamentare 2020! Ludovic Orban: „Lupta pentru România a început în 2019”

Publicat: 20 oct. 2020
Ludovic Orban
Premierul României, Ludovic Orban

Liderul Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, a depus astăzi, 20 octombrie 2020, listele pentru parlamentare la Biroul Electoral Central. „Lupta pentru România a început în 2019”, a spus premierul Ludovic Orban, neratând ocazia să lanseze atacuri la adresa social democraților.

Prim ministrul Ludovic Orban susține că lupta pentru statul român a început tocmai în anul 2019, în momentul alegerilor europarlamentare, dar și odată cu referendumul pro justiție. Lupta a continuat cu alegerile locale din data de 27 septembrie, acolo unde confruntarea a avut loc cu 29 de „baroni roșii”. Au fost folosite toate căile legale și ilegale pe care social democrații le-au avut la îndemână și tot nu au reușit să-și salveze mandatele.

„Lupta pentru România a început în 2019, odată cu alegerile pentru Parlamentul European și cu referendumul pro justiție inițiat de președintele României. (…) În 27 septembrie a urmat o grea luptă în alegerile locale, în care ne-am confruntat cu 29 de baroni roșii care s-au luptat pe viață și pe moarte, folosind toate căile legale și ilegale pe care le-au avut la dispoziție pentru a-și salva mandatele. Și această bătălie a fost câștigată de PNL.

Românii din mai 2019 au arătat clar că nu mai vor PSD, că s-au săturat de un partid care încalcă în picioare drepturile și libertățile oamenilor, de un partid care a vrut să confiște România și care nu a făcut altceva decât să slujească interesele clientelei politice și să-și apere penalii. (…) PSD nu a murit, PSD nu este încă înfrânt, PSD se zvârcolește și încearcă prin toate mijloacele posibile să țină România ocupată. Alegerile din 6 decembrie sunt alegeri decisive pentru România”, a spus Ludovic Orban.

Ludovic Orban nu vrea amânarea alegerilor parlamentare

Liderul liberal a mai ținut să mai precizeze faptul că sloganul campaniei va fi „Simplu dezvoltăm România”.

„Acesta este țelul nostru, să asigurăm o dezvoltare accelerată a României”, a adăugat liderul PNL.

În ciuda situației epidemiologice extrem de gravă în România, premierul Ludovic Orban anunță faptul că Partidului Național Liberal se va lupta cu toate armele constituționale și politice pentru a împiedica amânarea alegerilor.

”Degeaba vrea PSD să amâne alegerile! Vom lupta cu toate armele constituționale și politice pentru a le permite românilor să scape de parlamentarii făcuți din pixul lui Dragnea! Orice zi în plus cu acești parlamentari în funcție este o zi pierdută, o zi în plus în care aceștia mai pot inventa fel și fel de legi.”, a spus Ludovic Orban.

De asemenea, premierul a afirmat că PSD nu a murit, nu a fost încă înfrânt, dar alegerile din data de 6 decembrie 2020 vor fi decisive pentru statul român.

Cum au fost lăsați fără bani sute de mii de pensionari dintr-o eroare a Executivului

Greşeală sau intenţie după ce sute de mii de pensionari au fost lăsaţi fără drepturi în plină pandemie. Aşa zisa greşeala aparţine Guvernului PNL. Conform unei statistici făcute, 300.000 de pensionari ar fi trebuit să beneficieze de un ajutor din partea Uniunii Europena.

Ajutorul acordat consta într-o indemnizaţie de 180 de lei şi care era dedicată tututor persoanelor care au peste 75 de ani şi care trăiesc dintr-o pensie minimă. Guvernul a omis, intenţionat sau neintenţionat să dea banii aceştia. Totuşi, executivul îi va da fix înainte de campania electorală din decembrie.

Comentarii
  • „Lupta pentru România a început în 2019”.Dar pana atunci ce ati facut, ati fost someri,sau v-ati odihnit ?Vreti sa cuceriti Romania intr-o zi? Niste idioti, care incearca numai prin lozinci sa induca in eroare electoratul,fara a veni cu un program pentru tara.Lozinci cu; vom face,gandim,evaluam,etc,nimic concret.

  • Apar si educatii lui Iohanis,Grinda ,Lift,Somerul betivan Orban,bucatarese si ciocli liberali si alte profesii liberale.Se cunosc dupa vocabularul folosit,sunt cu kk in gura tot timpul si dau din maiini.
    Saracii de ei ,asa au invatat la proiectul Romania educata.Nici nu merita sa fie luati in seama.

Adauga un comentariu