Sport

PNL a mai vizitat doua comune

Publicat: 10 nov. 2000
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:17332;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

Ieri, candidatii Partidului National Liberal pentru Camera Deputatilor, Relu Fenechiu si Dan Carlan, au facut o vizita in comunele Dolhesti si Ciortesti din judetul Iasi. Autoritatile locale ale comunei Dolhesti si in special consilierii locali PNL au atras atentia asupra problemelor de maxim interes: aductiunile de apa si drumul comunal. Relu Fenechiu a declarat ca „datorita guvernarilor de pana acum, infrastructura nu este numai o problema judeteana ci una nationala. Satul romanesc nu se poate dezvolta daca nu exista in primul rand cai de acces spre aceste zone.
Nerezolvarea acestor probleme a adus pana in prezent unele comune in pragul izolarii.
Partidul National Liberal nu promite, ca alte partide, ca de maine vor aparea in comune drumuri si poduri. Ceea ce promitem este ca vom pune politica la treaba pentru a le obtine”.
In comuna Ciortesti, delegatia PNL s-a intalnit cu tinerii localnici, care au solicitat sustinerea activitatilor specifice tineretului, in special a sportului local. Pentru sustinerea echipei de fotbal a comunei, Partidul National Liberal va dona echipament sportiv si o minge.

Adauga un comentariu