National

PNL isi deschide televiziune. Ce program va avea

Publicat: 17 oct. 2016
1

Liberalii timiseni vor lansa din aceasta saptamana propria televiziune pe Facebook, care va functiona pe perioada campaniei electorale. Presedintele PNL Timis, Nicolae Robu a declarat ca vor fi emisiuni de doua ori pe saptamana.

”Vom lansa din aceasta saptamana televiziunea Facebook a PNL Timis, unde cetatenii vor putea urmari dezbateri, discutii, dialoguri cu dansii si tot ce se poate face pe astfel de televiziuni. Suntem incurajati de experienta excelenta de la primarie, unde am reusit sa avem si audienta de peste 20.000 de vizualizatori”, a declarat Nicolae Robu intr-o conferinta de presa.

Emisiunile si invitatii vor fi anuntati din timp pe Facebook, liberalii bazandu-se pe ceea ce le ofera telespectatorilor invitatii si participantii la emisiuni.

”Lansarea televiziunii are legatura cu apropierea campaniei electorale. Dupa 11 decembrie, nu stiu ce consecinte vor fi, potrivit prevederilor legii, daca vom fi multumiti de ceea ce vom putea face pana atunci, fara niciun cost, evident ca vom continua”, a adaugat Robu.

Adauga un comentariu