National

PNL vrea puterea ca sa roada ciolanul

Publicat: 26 mai 2008
1

Presedintele Organizatiei de Femei a PSD, europarlamentarul Rovana Plumb, a sustinut sambata, intr-o conferinta de presa, ca declaratiile din ultima perioada ale liderilor PNL privind refacerea Aliantei PD-PNL demonstreaza ca PNL vrea sa ramana cu orice pret la putere, ca sa roada ciolanul.

„Declaratiile liderilor PNL din ultimele doua zile privind refacerea Aliantei nu demonstreaza altceva decat ca vor sa ramana la putere cu orice pret, ca sa roada ciolanul. PNL ar face orice ca sa ramana la putere”, a precizat Rovana Plumb. Aceasta a sustinut ca eventuala refacere a Aliantei PD-PNL reprezinta adevaratul blat si si-a exprimat speranta ca electoratul nu va mai putea fi pacalit de minciunile lansate in ultimii patru ani de reprezentantii Aliantei PD-PNL. „Traim de patru ani intr-un circ ieftin, in haos si in minciuna. De data aceasta, electoratul roman nu va mai putea fi pacalit de minciunile pe care le-au lansat in ultimii patru ani cei care reprezinta Alianta PNL-PD-L”, a mai spus Rovana Plumb.

Comentarii
  • Doamna Rovana are dreptate, cu o singura precizare: PNL-istii viseaza sa roada in continuare ciolanul alaturi de PSD, asa cum fac inca din 2007. Din partea celebrei doamne asteptam si impresii despre soferi, mai ales din categoria celor cu cricul mare, cum frumos se exprima pe la sindrofiile PSD-ului. Si cum Valica Gangurici face parte din categoria celor cu cricul mic si mintea mare, ar trebui sa se gandeasca serios la schimbarea locului de munca de la stat… la treaba.

Adauga un comentariu