Funny

Poate parea o poza normala la plaja, dar adevarul este cu totul altul. Ce ascunde de fapt aceasta femeie din imagine

Publicat: 25 iun. 2017
9
Un model de lenjerie intima care a facut publicatiile din intreaga lume sa scrie despre ea este acum insarcinata pentru a doua oara si multi sunt cei care nu isi dau seama de acest lucru.
Sarah Stage, stabilita in Los Angeles, a publicat de curand pe Instagram o imagine in costum de baie. Femeia in varsta de 33 de ani pare sa se relaxeze la plaja alaturi de fiul sau in varsta de doi ani, James, care sta cu o manuta pe burtica mamei sale.

Vezi si N-au mai suportat caldura! Doua fete infierbantate s-au imbaiat in fantana arteziana din Alba – VIDEO

Ceea ce poate parea o poza obisnuita de la plaja, s-a transformat in ceva ce a cucerit internetul: Sarah este de fapt insarcinata in 5 luni, iar abdomenul ei arata asa.
La prima sarcina, toti au spus despre ea ca are o sarcina invizibila, iar de data aceasta se repeta istoria. La numai cateva zile de la nasterea primului copil, tanara afisa un abdomen de invidiat, iar de data aceasta pare sa se intample la fel. 
Diferentele exsita intre cele doua sarcini: tanara spune ca acum se simte mult mai obosita, mai ales ca acum este nevoita sa aiba grija si de baietelul cel mare.
Adauga un comentariu