National

„Poate sa fie si 10 bani. Sunt bunurile noastre”. Un tanar din Piatra Neamt s-a ales cu dosar penal pentru un furt de 60 de bani

Publicat: 08 apr. 2014

Un tanar din Piatra Neamt risca sa ajunga dupa gratii pentru ca a furat dintr-un magazin un produs in valoare de 60 de bani.

Tanarul de 26 de ani a fost filmat in timp ce adauga in cosul de cumparaturi 3 produse, insa la casa a ajuns numai cu doua dintre ele. Cu toate ca paguba a fost recuperata, vanzatorii spun ca sunt obligati sa anunte orice furt la politie.

Citeste si: Adolescent retinut de politistii ieseni dupa ce a jefuit o femeie pe strada

Intrucat conducerea magazinului nu vrea sa isi retraga plangerea facuta, anchetatorii nu au de ales si trebuie sa mearga mai departe cu ancheta penala.

Politistii au facut cercetari la locul infractiunii, au intocmit proces verbal si fac, acum, audieri. Se va mai consuma timp si, mai ales, bani. Mult mai mult decat prejudiciul de… 60 de bani. Dar e tot dosar penal. Si trebuie sa se ocupe de el ca la carte, desi se stie ca in orasul Piatra Neamt politistii au multe griji. În special cele aduse de interlopii care scot pistoale si pun bombe.

Citeste si: Iesence cercetate de politie dupa ce au jefuit o locuintaloading...

Adauga un comentariu