Stiri

Pokemon TV iti aduce cele mai bune episoade gratuit, pe smartphone sau tableta

Publicat: 14 feb. 2013

Pokemon TV iti aduce cele mai bune episoade gratuit, pe smartphone sau tableta. Desi febra Pokemon a mai apus, exista inca suficienti fani inraiti care se vor bucura de noua aplicatie Pokemon TV, disponibila gratuit pe smartphone-urile si tabletele cu Android si iOS.

Aplicatia ofera acces la 50 de episoade considerate de fani „de neratat”, din cele 15 sezoane ale serialului de desene animate, noi update-uri fiind programate saptamanal. Impartite pe regiunile din poveste, episoadele ii readuc in prim plan pe Ash, Pikachu si prietenii lor, precum si pe sutele de pokemoni, care mai de care mai draguti.

Varianta pentru iOS a Pokemon TV ocupa circa 6.6MB si este disponibila gratis in iTunes, pentru iPhone, iPod Touch si iPad. Pentru a viziona episoadele ai nevoie de o conexiune la internet, insa odata aceasta stabilita vei avea parte de o redare surprinzator de fluida, fara intreruperi.

Fanii Pokemon mai au la dispozitie din aceasta iarna o aplicatie oficiala cu rol de dictionar, Pokedex, care descrie creaturile din serial si abilitatile acestora.loading...

Adauga un comentariu