Local

Poli Iasi a decis unde va juca meciurile de pe teren propriu din Liga 1. Stadionul din Iasi urmeaza sa fie modernizat

Publicat: 02 sept. 2019
1

Desi la un moment dat Vasluiul si Piatra Neamt pareau favorite sa gazduiasca meciurile Politehnicii Iasi in urmatoarele trei luni, in cele din urma oficialii din Copou au fost nevoiti sa apeleze la o a treia varianta – Botosani, considerata initial de ”avarie”. Si asta pentru ca arenele din Vaslui si Piatra Neamt necesita ajustari intr-un timp scurt la partea de infrastructura pentru a putea gazdui meciuri de prima liga, in timp ce stadionul din Botosani intruneste toate conditiile cerute de LPF. Presedintele executiv Adrian Ambrosie a declarat ca in proportie de 90 la suta echipa ieseana va juca la Botosani, gruparea din judetul vecin urmand sa dea un raspuns oficial in cursul zilei de marti. ”Am depus o adresa la Primaria din Botosani si o alta la clubul FC Botosani. In cursul zilei de marti vom primi un raspuns. Dar, eu zic ca in proportie de 90 la suta vom juca la Botosani. Am vorbit cu domnul Valeriu Iftime si dansul este de acord. Nu cred ca vor fi probleme. Vreau sa-i multumesc si domnului primar de la Botosani, dar si domnului Iftime pentru faptul ca au raspuns afirmativ solicitarii noastre si sunt de acord sa ne gazduiasa. Stadionul de la Botosani este peste cel de la Vaslui sau de la Piatra Neamt din toate punctele de vedere, atat ca gazon, cat si ca infrastructura”, a declarat presedintele Adrian Ambrosie.

Triller in deplasare. Poli Iasi a pierdut dramatic la Gaz Metan dupa ce a condus cu 2-0. Scandal in tribune

Iesenii vor juca la Botosani urmatoarele patru meciuri de pe teren propriu, cu Hermannstadt, Sepsi, FC Botosani si CFR Cluj, in aceasta perioada suprafata de joc din Copou urmand sa fie inlocuita cu un gazon nou. Poli Iasi nu pluseaza doar la capitolul ”sosiri”, ci si la ”plecari”. Dupa sosirile lui Serban de la FCSB si Onea de la Afumati, iesenii l-au cedat pe mijlocasul Under 21 Vlad Danale la divizionara a treia Aerostar Bacau, sub forma de imprumut pentru un an. ”Astazi am facut documentele, Vlad Danale va juca sub forma de imprumut la Aerostar. Cel mai bine pentru Vlad este sa joace, de aceea a acceptat oferta primita de a merge la Bacau, in Liga a 3-a”, a completat presedintele Ambrosie.

Comentarii
  • ******** ordinare! bateti Dinamo si FCSB, de 7 etape neinvinsi si luati bataie de la kktul de Gaz care sta in Eric brazilinaul pulii, cu toate ca-ti conduceati cu 0-2. ********! la fel si cu Cliceniul. conduceti cu 2-0 si hop sunteti egalati. la voi 2-0 e scor periculos rau! cine-o mai paria pe voi!

Adauga un comentariu