Local

Poli Iasi a ratat victoria la Medias in ultimele secunde! Arbitrul a anulat usor un gol marcat de Mihalache in prelungiri

Publicat: 15 mai 2019
1

Poli Iasi a ajuns la 3 meciuri consecutive fara esec. Dupa remiza alba de la Voluntari si victoria cu 4-0 in fata Calarasiului, iesenii au scos un egal si la Gaz Metan Medias, scor 1-1. A fost echilibru perfect la Medias pâna în minutul 53, când Darius Olaru a vazut cel de-al doilea cartonas galben si a fost trimis la cabine. Liderul din playout a resimtit socul si a primit gol la numai 15 secunde dupa reluarea jocului. Zaharia a trimis o torpila in bara, iar Sanoh a fost pe faza si a deschis scorul. Bucuria moldovenilor a fost de scurta durata. Fundasul central al Gazului, Larie, a restabilit egalitatea. Jucatorii lui Flavius Stoican nu au mai avut putere sa revina la conducere si duelul s-a incheiat nedecis, 1-1. Gaz Metan si-a mentinut invincibilitatea pe teren propriu, in playout.

Poli Iasi putea sa plece cu toate punctele de la Medias, însa golul lui Mihalache, din minutul 90+4, a fost anulat usor de arbitrul Sebastian Coltescu pentru un fault în atac asupra lui Cretu. La finalul meciului, Flavius Stoican a rabufnit.

"Rezultat echitabil, a fost meci închis, nu cu foarte multe ocazii. Bravo jucatorilor pe care îi antrenez, ca am facut un drum lung cu autocarul si s-a acumulat oboseala, iar ei au aratat atitudine. Daca eram mai atenti, puteam pleca cu toate punctele. Plus ca a fost o faza în ultimul minut, chiar as vrea sa revad ce s-a întâmplat. E totusi o echipa care este pe primul loc în play-out, care joaca fotbal, cu un antrenor care stie sa îi aseze în teren, se bazeaza pe posesie. Noi am încercat sa nu le dam spatii si, când am avut posibilitatea, am încercat. Dar puteam sa plecam cu toate punctele. Noi am încercat sa scoatem maxim. E multumitor si un punct, dar daca nu e fault, atunci înseamna ca puteam lua cele 3 puncte. Astazi am avut si un bonus din partea conducerii. Daca acest gol a fost anulat pe nedrept, atunci avem o problema. Daca golul a fost anulat pe nedrept, atunci voi vedea ce le spun", a explicat Flavius Stoican la final.
Iesenii au mai acumulat un punct în lupta pentru evitarea retrogradarii, însa în etapa urmatoare vor avea un adevarat derby, cu Hermannstadt, care va trage cu dintii de un rezultat bun pentru a ramâne în prima liga. "Sunt echipe care nu vor sa piarda, e greu sa le bati, dar noi jucam acasa, unde partida de dinainte am facut un joc bun si vreau sa continuam pe aceeasi linie. Astazi am lasat acasa 4 jucatori importanti, printre care si Qaka, dar nu i-am lasat doar de dragul de a-i lasa, ci am încredere si în ceilalti si ma bucur ca nu s-a simtit lipsa lor", a încheiat Stoican.

Adauga un comentariu