Actualitate

Poli Iași a eliminat echipa CFR Cluj din Cupa României după ce a câștogat meciul cu scorul de 1-0

Publicat: 29 nov. 2020
CFR Cluj-Poli Iași
CFR Cluj-Poli Iași

min. 76: Păun lovește bara transversală cu un șut violent, de la 20 de metri.
min. 74: Dan Petrescu îl introduce și pe Debeljuh. Folosește toate armele ofensive în ultimul sfert de oră.

min. 71: Asalt la poarta lui Poli. Șuturile lui Latovlevic, Păun și Soares sunt blocate de apărători.
min. 64, GOL Poli Iași: Andreas Calcan șutează puternic din afara careului de 16 metri. Mingea se oprește aproape de vinclu, fără speranță pentru Sandomierski.
min. 59: Vojtus scoate o lovitură liberă de la 20 de metri. Chipciu trage puțin pe lângă poartă. Mingea a fost deviată de zid.
min. 46: Dan Petrescu îl introduce pe Susic în locul lui Manea.

S-a terminat prima repriză!

min. 23: Zunic nu reușește să reia pe poartă dintr-o poziție ideală, la 6 metri de buturile ieșene. Centrarea îi aparținuse lui Cristian Manea.

min. 3: Alexandru Chipciu vede cartonașul galben pentru o simulare în careul advers.
min. 2: Începutul de meci este fragmentat. „Centralul” Iulian Dima a fluierat 3 faulturi în primele 90 de secunde.

A început partida!

Poli Iași – CFR Cluj, echipe de start

Poli Iași: Bosz – Onea, Baxevanos, Angiulli, Bușu – Cristea, De Iriondo, Passaglia – Platini, Vanzo, Calcan
Antrenor: Daniel Pancu

CFR Cluj: Sandomierski – Manea, Zunic, Ciobotariu, Latovlevici – Chipciu, Soares, Aurelio – Carnat, Vojtus, Costache
Rezerve: Bălgrădean, Burcă Susic, Gadea, Haiduc, Păun, Dodi, Rondon, Debeljuh
Antrenor: Dan Petrescu

Poli Iași – CFR se joacă la Cluj-Napoca

Tragerea la sorți a fazei „16-imilor” le-a permis ieșenilor să găzduiască meciul cu CFR Cluj, însă aceștia au fost de acord ca partida să se desfășoare la Cluj-Napoca.

„Dacă era permis accesul spectatorilor pe stadioane, acest subiect nu ar fi existat. Așa, însă, încercăm și noi să ajutăm fotbalul românesc, prin sprijinirea singurei echipe care mai poate să ne crească coeficientul în Europa. Asta nu înseamnă că vom merge la Cluj ca victime, vom încerca să ne calificăm!” a explicat președintele Politehnicii, Ciprian Paraschiv.

CFR a solicitat ca meciul să se dispute la Cluj-Napoca prin vocea oficialului Marian Copilu, care a spus că „feroviarii” ar evita astfel o deplasare lungă între două partide din Europa League. Joi, 3 decembrie, CFR primește vizita bulgarilor de la ȚSKA Sofia, iar cu o săptămână mai devreme, pe 26 noiembrie, echipa lui Dan Petrescu a jucat cu AS Roma în Europa League, scor 0-2.

Suntem avantajați de programul încărcat al clujenilor. Cu siguranță, pentru ei Cupa este al treilea obiectiv al sezonului. Pentru noi această competiție este foarte importantă. Este cel mai scurt drum spre câștigarea unui trofeu. Eu am atins această performanță când jucam la Voluntari și sentimentul e deosebit. Venim după o perioadă nefastă, cu 5 înfrângeri consecutive, a fost și acea remiză nemeritată cu FC Argeș. Ne lipsesc foarte mult și suporterii, mai ales că Poli este una dintre echipele care atragea mulți fani pe stadion, spre deosebire de alte echipe ale campionatului – Doru Popadiuc, Poli Iași

Adauga un comentariu