Sport

Poli Iasi joaca astazi in etapa a patra din Cupa Romaniei

Publicat: 03 oct. 2014
1

Cupa Romaniei programeaza sambata si duminica partidele contand pentru etapa a IV-a in care vor avea loc patru dispute intre echipe din esaloane valorice diferite si o intalnire mai echilibrata in Grupa Moldova avandu-le ca protagoniste pe CSM Bucovina Suceava si Poli Agro Iasi.

Citeste si: Bafta baieti! Poli poate promova astazi in SuperLiga de rugby

Etapa a treia a fost una in care diferenta valorica dintre echipele din SuperLiga CEC Bank si Divizia Nationala Seniori a fost evidenta, in cinci partide disputate participantele din primul esalon valoric au marcat un total de 66 de eseuri fata de trei incercari ale echipelor din esalonul secund.

Citeste si: Liber la promovare! Poli Agro Iasi va juca finala Diviziei Nationale Seniori

Facand un clasament al celor mai prolifice echipe din etapa a III-a se remarca apetitul ofensiv al celor de la CSM Olimpia care au marcat 20 de eseuri la Galati fiind urmati de RCM Timisoara cu 15 reusite, Farul Constanta cu 11 finalizari in terenul de tinta advers, Steaua Bucuresti si Universitatea Cluj trecandu-si in cont cate zece incercari.

Citeste si: Infrangere pentru rugbistii de la Poli Agro Iasi

Pentru echipele din esalonul secund nici runda a patra nu va fi usoara, astfel in Grupa Transilvania, Stiinta Petrosani va primi vizita campionilor Stiinta Baia Mare in fata careia studentii din Valea Jiului spera sa inscrie macar eseul care nu l-au izbutit la Timisoara. RC Barlad dupa partida cu Steaua va intalni pe Dinamo care in momentul de fata este lidera Grupei Muntenia, iar elevii lui Ioan Harnagea vor incerca sa inscrie mai multe puncte decat au facut-o in disputa cu militarii pregatind revenirea in elita rugby-ului romanesc.

Singura disputa in care sansele par echilibrate va avea loc in Grupa Moldova, CSM Bucovina Suceava beneficiind de avantajul terenului propriu poate spera la reeditarea partidei din campionat cand a triumfat cu rezultatul de 29-26, insa studentii din Copou isi doresc cu certitudine revansa.

Programul partidelor contand pentru Cupa Romaniei din etapa a IV-a este urmatorul:

Sambata 4 octombrie:

Grupa Transilvania: Stiinta Petrosani – Stiinta Baia Mare, ora 11.00
Clasament: 1. RCM Timisoara-9p, 2. Stiinta Baia Mare-5p, 3. Stiinta Petrosani-0p
Grupa Moldova: CSM Bucovina Suceava – Poli Agro Iasi, ora 13.00
Clasament: 1. Universitatea Cluj-10p, 2. Poli Agro Iasi-5p, 3. CSM Bucovina Suceava-0p
Grupa Muntenia: RC Barlad – Dinamo Bucuresti, ora 14.00
Clasament: 1. Dinamo Bucuresti-9p, 2 .Steaua Bucuresti-6p, 3. RC Barlad-0p
Grupa Dobrogea: CS Navodari – CSM Olimpia Bucuresti, ora 13.00

Duminica 5 octombrie
:

Grupa Dobrogea: RCM Galati – Farul Constanta, ora 13.00
Clasament: 1. CSM Olimpia-14p, 2. Farul Constanta-10p, 3. CS Navodari-5p, 4. RCM Galati-0p

Adauga un comentariu