Sport

Poli Iasi si-a gasit antrenor. Teja vine sa se vada cu primarul Mihai Chirica

Publicat: 09 iun. 2019
1

Dupa o perioada de framantari se asterne linistea si la Politehnica Iasi. Demisia lui Flavius Stoican de pe banca tehnica a clubului iesean a agitat un pic spiritele in dealul Copoului, insa se pare ca lucrurile se vor aseza. Mihai Teja, liber de contract dupa plecarea de la FCSB, este foarte aproape de a prelua Poli Iasi.

Teja, 40 de ani, a primit de la oficialii lui Poli Iasi un bilet de avion pentru a veni astazi in urbea moldava si pentru a discuta cu reprezentantii echipei din prima liga. Înainte de a semna contractul, Mihai Teja vrea sa viziteze baza sportiva din Copou si sa poarte o discutie cu primarul Mihai Chirica, pentru a fi sigur ca echipa va avea un buget stabil. Din punct de vedere financiar, cele doua parti s-au înteles deja. Teja va primi un salariu lunar de 5.000 de euro, jumatate fata de cât avea la FCSB, dar si unele bonusuri.

Antrenorul va veni cu doi colaboratori la Iasi, un antrenor secund si un preparator fizic.

"Am discutat cu sefii de la Iasi. Sunt negocieri. Astazi (ieri-n.r.) voi avea o noua discutie cu presedintele Adrian Ambrosie. Vreau sa vad ce va fi, ce conditii vom avea, pentru ca lucrurile sa fie bune si sa putem face performanta. Daca ne vom întelege, da, e posibil sa fiu luni la Iasi", a spus Mihai Teja.

Vezi si: Intalnire soc la Primarie. Edilul Mihai Chirica a clarificat situatia clubului Politehnica Iasi

De-a lungul carierei, Teja a antrenat la U Cluj, la nationala de tineret a României, Dinamo, Pandurii, Gaz Metan si FCSB. Zilele trecute, la Palatul Roznovanu a avut loc o intalnire intre conducerea municipalitatii iesene si cea a echipei Politehnica Iasi. La discutii au fost prezenti Adrian Ambrosie, presedintele echipei din dealul Copoului si Leonida Antohi, presedintele Comitetului Director al clubului de prima liga. Cei doi s-au intalnit cu edilul Mihai Chirica, discutiile vizand viitorul clubului fanion al urbei.

Adauga un comentariu