Sport

Poli si-a luat portar de Liga I

Publicat: 22 feb. 2011
1

ACSMU Poli Iasi a acoperit un post deficitar pe intregul parcurs al turului ligii secunde. Presedintele Grigore Sichitiu l-a convins pe portarul Sebastian Hutan sa accepte oferta gruparii din Copou. Daca nu apare nimic neprevazut, Hutan va semna astazi contractul cu Politehnica. Dupa tratativele de ieri, a mai ramas de stabilit perioada pentru care va fi incheiata aceasta intelegere, iesenii dorindu-si un contract pe cel putin 18 luni, in timp ce portarul care a mai aparat in cariera in prima liga, la UT Arad, Universitatea Cluj sau in Republica Moldova, la Seriff Tiraspol, prefera un contract doar pana in vara.
De asemenea, in aceste zile va fi parafata si intelegerea cu atacantul Marian Tanasa, revenit la echipa, dupa ce in toamna a fugit in liga a doua iraniana. Grigore Sichitiu spera aseara sa mai ajunga in Iasi inca doi jucatori, doi fundasi centrali. Este vorba de croatul Ljubovic (NK Rijeka) si Sergiu Muth (20 ani, de la Gaz Metan Medias). In schimb, mijlocasul central Razvan Dilbea (care a mai lucrat cu Adrian Falub la Unirea Alba Iulia), evita sa dea un raspuns iesenilor. Dilbea spera la un transfer in strainatate, motiv pentru care nu a acceptat inca oferta Politehnicii.
Intre timp, astazi, de la ora 15.30, ACSMU Poli va intalni echipa a doua a clubului (pe terenul sintetic din Copou), in penultimul amical al perioadei de pregatire.
Sambata dimineata, probabil tot pe sintetic, iesenii vor disputa ultima partida amicala inainte de reluarea campionatului, acasa cu Dunarea Galati.

Adauga un comentariu