Sport

Poli Timisoara asteapta revenirea în Liga 1: „Poate ne anunta de Craciun ca trebuia sa jucam!”

Publicat: 13 iul. 2016
1

ACS Poli Timisoara este echipa care va juca în Liga 1, daca Rapid nu va scapa de faliment, dar va afla solutia finala abia pe 20 iulie, cu 3 zile înainte de primul meci pe care ar urma sa îl joace, în cazul în care giulestenii nu vor avea câstig de cauza.

Timisoara a fost a doua retrogradata de pe prima scena, în sezonul trecut, dar are sanse mari sa profite de problemele giulestenilor si sa ramâna în esalonul de elita. Ionut Popa, antrenorul banatenilor, critica faptul ca echipa sa va primi foarte târziu raspunsul. „Poate ne anunta de Craciun ca trebuia sa jucam”, spune tehnicianul.

Ionut Popa (63 de ani) este optimist în privinta sanselor Timisoarei de a se pastra în Liga 1, mai ales ca toti factorii implicati doresc ca echipa sa continue pe prima scena. A evitat sa dea detalii, dar a spus ca banatenii ar fi reusit fara probleme sa continue, fara unele greseli comise de cei dinaintea sa.

„Ne-am facut pregatirile, am început de pe 15 iunie. Când se va sti o data? Poate ne anunta de Craciun ca trebuia sa jucam. Avem nevoie de 5-6 jucatori slabi pentru Liga 1. Cum îi fac eu sa înteleaga ca trebuie sa vina, ca peste 10 zile se va da verdictul ca trebuie sa jucam în Liga 1? Fotbalul nostru e mai mult decât nebun!”, a declarat Ionut Popa, în cadrul emisiunii „Fotbal Club”, de pe Digi Sport 1.

„Orasul si primarul, împreuna cu cei care sprijina echipa, îsi doresc sa jucam în Liga 1. Poli putea sa reziste si acum, linistita, daca nu se faceau anumite greseli despre care prefer sa nu vorbesc, pentru ca as jigni”, a mai spus antrenorul lui ACS Poli Timisoara.

„Ce sa comentez eu depre UTA, ca îmi ridic lumea în cap. Sunt aradean si si asa îmi ridic lumea în cap, ca sunt la Poli. E un regulament pe care trebuie sa îl citeasca toata lumea”, a încheiat Ionut Popa.

Adauga un comentariu