Eveniment-Social

Politehnica Iași are un nou sponsor! Florin Briaur, manager executiv: „Obiectivul comun este clar: Iașul să revină cât mai repede în Liga I” – VIDEO

Publicat: 18 nov. 2021
Politehnica Iași are un nou sponsor
Asociația Clubul Sportiv Municipal Politehnica Iași și Mozzart Bet au încheiat, astăzi, un parteneriat care se întinde pe durata a doua sezoane.
„Este un moment foarte important pentru clubul nostru și apreciez faptul că un partener de top ni se alătură într-o colaborare pentru performanță. Obiectivul comun este clar: Iasul sa revină cât mai repede in Liga I! Am ales Mozzart Bet ghidați de dorința continuă de autodepășire a performanțelor obținute. Este un partener de încredere care va avea o contribuție importantă în atingerea obiectivelor propuse pentru acest sezon competițional. Devii mai bun doar asociindu-te cu cei mai buni!”, a precizat Florin Briaur, manager executiv al CSM Politehnica Iași.
De amintit că Mozzart Bet susține performanța în mai multe sporturi: fotbal, baschet sau volei.
„Ne bucurăm că am reușit să semnăm acest contract. Poli Iași este o echipă de tradiție, cea mai importantă din Moldova, care trebuie să revină în elita fotbalului românesc. Un oraș atât de mare și de important ca Iașul are nevoie de performanță și pe plan sportiv! Sper ca împreună cu ceilalți parteneri și Consiliul Local să o obținem!”, a declarat Dejan Vukosavljevic, country manager Mozzart Bet Romania.
În urma semnării acestui contract, Poli Iași se alătură celorlaltor branduri partenere Mozzart Bet din sport, precum FC Argeș, CSO Voluntari, Steaua Roșie Belgrad, Partizan Belgrad sau echipa națională de fotbal a Serbiei.
Sperăm ca motto-ul Mozzart Bet, „Fii învingător!”, să le poarte noroc ieșenilor!
#fiiinvingator #sustineechipalocală

Adauga un comentariu