Local

Politehnica Iasi isi prezinta lotul! Care este obiectivul lui Mihai Teja si ce isi doresc noile achizitii – FOTO, LIVE VIDEO – UPDATE

Publicat: 11 iul. 2019

UPDATE: Ovidiu Horsia: "S-a ivit oportunitatea de a veni la Iasi si sper sa o folosesc. Sunt un jucator tanar si sper sa demonstrez ca merit sa joc la Iasi."

Alesio Carlone: "Am evoluat in mai multe campionate. Pentru mine venirea in Romania este o noua provocare si imi doresc sa am evolutii cat mai bune si rezultatele echipei sa fie pe masura."

UPDATE: Florian Loshaj: "Prima liga din Romania este puternica si ma bucur ca am ales sa vin sa joc aici, la Iasi" 

Bradley Diallo: "Am venit la Iasi pentru a ajuta echipa si pentru a obtine rezultate foarte bune. Stiu ca domnul Teja este un antrenor foarte bun si sper intr-o clasare cat mai bune."

UPDATE: Adrian Balan: "Vreau sa joc cat mai bine si sa inscriu cat mai mult. Vreau sa ma integrez cat mai repede si sa fiu util echipei. Am ales sa vin la iasi pentru ca stiam ca domnul Teja este un antrenor foarte bun si sa lucrez cu dumnealui." 

UPDATE: Adrian Ambrosie s-a declarat increzator ca sustinerea de la Primaria Iasi va fi votata de consilierii locali.
"Comunitatea ieseana trebuie sa vina in sprijul echipei. Eu sper ca membrii Consiliului Local Iasi sa voteze sprijinirea echipei cu cele doua milioane de lei. Politica nu trebuie sa aiba legatura cu sportul si sunt convins ca votul va fi pozitiv", a precizat Ambrosie.

UPDATE: Numele noi pentru noua editie de campionat sunt: Adrian Balan, Florian Loshaj, Bradley Diallo, Didac Devesa, Ovidiu Horsia, Alesio Carlone.

UPDATE: Antrenorul Mihai Teja a vorbit despre obiectivele sale pentru acest sezon la Politehnica Iasi.
"Obiectivul este construirea unui lot competitiv si sa ne clasam pe un loc cat mai sus. Nu pot promite obiective marete. Vreau sa jucam un fotbal bun, cu jucatori care isi dau viata pe teren", a spus Mihai Teja. 
Pentru noul sezon, Teja ia in calcul doua formule de joc ofensive, 4-2-3-1 sau 4-3-3.

 

Echipa din Copou se pregateste de primul meci din Liga 1. Astazi, incepand cu 13.30, oficialii Politehnicii Iasi sustin o conferinta de presa in care sunt prezentate noile achizitii. Presedintele executiv al clubului din Copou, Adrian Ambrosie, va vorbi despre proiectul Politehnica Iasi din sezonul 2019-2020.

Cotidianul Buna Ziua Iasi transmite, in format LIVE VIDEO, intreaga conferinta de presa.

Adauga un comentariu