Titlurile zilei

Poliția a intervenit la un concert ad-hoc susținut de Tzancă Uraganu într-o parcare din Pașcani! Ce gest a făcut manelistul pentru oamenii ce l-au așteptat – GALERIE FOTO/VIDEO, UPDATE

Publicat: 10 mai 2022
Tzancă Uraganu canta inconjurat de oameni
Tzancă Uraganu a cântat pentru mulțimea din fața cazinoului

Cântărețul Tzancă Uraganu a susținut duminică, 8 mai, un concert ad-hoc, în fața unui cazino în care trebuia să susțină un concert. Manelistul a fost plăcut impresionat de mulțimea de oameni care așteptau în strada sosirea sa

Înainte de concertul programat la deschiderea unui cazino din Pașcani, Tzancă Uraganu s-a oprit în fața localului, pentru un concert ad-hoc. Acesta a dat dedicații celor prezenți și a cântat în stradă, în semn de mulțumire pentru fanii săi. Acesta și-a anunțat deja prezența în vara aceasta la Iași, la Tiki Village.

UPDATE: Din nefericire, după concertul ad-hoc, două persoane au intrat într-o altercație și au fost conduse la o secție de Poliție pentru audieri. Nu se știe motivul pentru care a izbucnit scandalul. Conflictul a avut loc între două persoane, soț și soție, cei doi fiind sancționați cu amendă în cuantum de 2000 lei conform Legii nr. 61/1991.

Concert ad-hoc într-o parcare

O mulțime de oameni s-au strâns în fața cazinoului din Pașcani, care a organizat pentru deschidere un concert marca Tzancă Uraganu. Cântărețul a fost impresionat de oamenii ce au stat și au așteptat îndelung sosirea lui și astfel acesta a decis să le ofere un moment muzical.

„Înainte să cânt la Casino Las Vegas, am preferat să cânt la niște oamenii care mă așteptau în fața ușii cu bucurie! Deoarece îi iubesc și îi respect pe oamenii mei!!! DUMNEZEU!!”, a transmis Tzancă Uraganu pe pagina lui de social media.

Din nefericire, după concertul ad-hoc, două persoane au intrat într-o altercație și au fost conduse la o secție de Poliție pentru audieri. Nu se știe motivul pentru care a izbucnit scandalul. Inspectoratul de Poliție Județean Iași a suplimentat numărul cadrelor de poliție din zonă, pentru perioada în care a fost prezent cântărețul, astfel încât să fie evitate incidentele neplăcute.

Uraganu a cântat la deschiderea unui cazino de la același brand și în Iași, unde, de asemenea, a mers la petreceri private și a oferit un show pe bulevardul Ștefan cel Mare.

Pomene și ajutoare din partea manelistului

Cu toate că unii susțin că Tzancă Uraganu este doar un manelist de succes, acesta susține că nu uită de unde a plecat și că dorește ca din „averea” pe care a creat-o din muzică să ajute și alți oameni.

În Iași, acesta l-a rugat pe Ionel, un bărbat fără posibilități financiare, să imite un alt manelist, Bogdan de la Ploiești. Bărbatul din Iași a imitat o capră, lucru care a stârnit amuzamentul cântărețului, motiv pentru care l-a recompensat cu o bancnotă de 50 de lei.

Printre alte gesturi de ajutor umanitar făcute de acesta, se numără marile „pomeni” pe care le face în jurul tuturor sărbătorilor mari. Anul acesta, de Paște, acesta a oferit localnicilor din Ploiești, care au posibilități limitate, 30 de miei vii. Condiția impusă de Tzancă a fost ca familiile ce beneficiază de ajutorul său să aibă copii.

„Știu că este foarte târziu, dar acum am ajuns. Vreau să îmi cer scuze familiilor nevoiașe că nu am putut face mai devreme lucrul acesta, dar am fost numai pe drumuri. Mâine aștept familiile nevoiașe, doar cele cu copii, să primiți 30 de miei. De la mine mai puțin, de la Dumnezeu mai mult. Îi luați așa, nu am avut ce face pentru a vi-i da făcuți. Am fost plecat, dar fac asta pentru că așa mă simt eu bine și e dorința mea să ajut oamenii, mai ales cei cu copii. Aștept familiile nevoiașe cu cel mai mare drag și cea mai mare plăcere, măcar de sărbătorile importante să îi ajutăm cu ce putem”, a transmis Tzancă Uraganu în Săptămâna Mare.

Cântărețul a transmis de mai multe ori faptul că este deschis să ajute persoanele care cu adevărat au o situație materială precară. De asemenea, în mai toate postările de pe site-urile de socializare transmite mesaje de mulțumire către fanii săi. Ca semn de respect, acesta a ținut un concert ad-hoc într-o parcare din Pașcani.
Comentarii
Adauga un comentariu