National

Politia a lansat mai multe ipoteze SOCANTE in legatura cu crima de la metrou! Ce spun oamenii legii

Publicat: 13 dec. 2017
1

Anchetatorii incearca in continuare sa afle motivele care au impins-o pe criminala de la metrou sa comita oribila fapta de marti seara. Dupa mai multe ore de audieri, femeia a fost retinuta de politisti, miercuri dimineata. La audieri, femeia care a impins o tanara in fata metroului, in statia Dristor 1, a fost incoerenta si nu a putut furniza anchetatorilor informatii care sa lamureasca ce a motivat-o sa comita crima. O ipoteza pe care se merge este ca femeia a avut un conflict la serviciu, cu fosta ei sefa, iar din acest motiv ar fi prins ura pe femei. Nu este exclus nici ca femeia sa aiba probleme psihice, anunta Libertatea.ro.

Tanara ucisa la metrou era insarcinata in cateva luni. Media a identificat-o cu o alta persoana!

Criminala, in varsta de 36 de ani, din Craiova, a impins-o pe tanara de 25 de ani in momentul in care trenul a intrat in statie, intr-o usa, iar victima a cazut intre vagoane. Politistii au intrat in alerta imediat, iar pana la prinderea femeii, la fiecare gura de metrou au fost distribuite fotografiile cu suspecta. Politistii au luat de asemenea toate masurile de precautie, pentru siguranta calatorilor.  Tanara in varsta de 25 de ani impinsa in fata metroului era originara din Craiova si era insarcinata in cateva luni, informeaza surse din ancheta politiei.

Victima se numeste Alina C., avea 25 de ani, si era originara din Craiova. Ea a fost impinsa in fata trenului in statia de metrou Dristor 1 si nu a avut nicio sansa se supravietuire. Era insarcinata in cateva luni. Din nefericire, in goana dupa senzational, media a facut o mare greseala identificand-o pe victima cu o persoana care nu are nicio legatura cu drama petrecuta in statia de metrou Dristor. Martorii povestesc ca o femeie ar fi impins-o pe fata, fara sa existe insa inainte o discutie sau vreun conflict intre cele doua. Principala suspecta este o femeie de 36 de ani, Magdalena S, tot din Craiova, care locuieste de cativa ani in Bucuresti. Ea a fost identificata in scurt timp de politisti, fiind gasita in zona Unirii, in apropierea unei alte statii de metrou si, dupa cateva ore de audieri, in aceasta dimineata a fost retinuta.

Comentarii
Adauga un comentariu