Local

Poliţia din Iaşi stă ca pe jar! Un tânăr este căutat şi în gaură de şarpe după ce a vrut să-şi omoare iubita prin incendiere! (Exclusiv)

Publicat: 08 nov. 2020
pompierii sting un incendiu la o locuință
Un ieșean a vrut să-i dea foc la casa iubitei sale

Un bărbat este căutat de Poliţie după ce a vrut să-şi omoare iubita dându-i foc la casă. S-au făcut controale în judeţ, iar forţele de ordine au demarat acţiuni de căutare a individului.

În aceste momente, bărbatul este dat în urmărire.

Revenim cu detalii!

Crimă oribilă la Iași! O femeie a fost omorâtă pentru că a refuzat să întrețină relații sexuale!

În urmă cu două zile, o altă tragedie a avut loc. Un ieșean a fost ridicat de polițiști după ce a omorât o femeie. Individul ar fi încercat să o determine să întrețină relații sexuale, însă aceasta a refuzat. Supărat, individul a început să o lovească cu pumnii și picioarele și a lăsat-o în agonie. Femeia a decedat și a fost descoperită a doua zi.

George Boghiță a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, sub acuzația de omor.

George Boghiță, un individ de 59 de ani, a fost ridicat de polițiști după ce a omorât în bătaie o femeie. El a fost reținut miercuri, 4 noiembrie 2020, sub acuzația de omor. Bărbatul din Lunca Cetățuii este suspectat că a ucis în bătaie o femeie pe nume Gabriela Agapie, de 54 de ani. Anchetatorii susțin că, pe data de 1 noiembrie 2020, femeia de 54 de ani a mers în vizită în camera de cămin a unui bărbat imobilizat la pat, în comuna Ciurea. Bărbatul are leziuni grave la coloană, astfel că este vizitat periodic de mai multe persoane, care au grijă de el. Ca de obicei, femeia a mers în vizită, negândindu-se vreo secundă că acolo își va găsi sfârșitul.

La un moment dat, în camera respectivă a ajuns și George Boghiță, care este vecin cu bărbatul imobilizat la pat. Individul de 59 de ani obișnuia să treacă pe la vecinul său. Când a văzut-o pe femeie acolo, ar fi început să tragă de ea, vrând să o determine să întrețină raporturi sexuale. Gabriela Agapie a refuzat, iar Boghiță a început să o lovească.

„Din cercetările efectuate s-a ajuns la concluzia că suspectul a lovit victima cu pumnii și picioarele în zona capului, a mâinilor și a toracelui. În urma leziunilor suferite, victima a fost lăsată acolo, fără a fi anunțat Serviciul de Ambulanță Județean. Din cauza leziunilor suferite la nivel cranian, victima a decedat pe data de 3 noiembrie”, a declarat Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Comentarii
  • Eronat. Nici urma de filtre nicaieri. Se circula de zici ca e stat fara politie. Nici radare, nici rurala, nici ordine publica, nici jandarmerie. Toata lumea circula si se bucura de o toamna frumoasa. Dovediti cu imagini ca e altfel.

  • Politia nu sta ca pe jar, cel putin putorile de la Sectia 2 Gara. Stau pititi in masini iar doamnele de la a II-a stau in genunchi pe “supt” birouri

Adauga un comentariu