Actualitate

Politia este in alerta. S-au tras focuri de arma in cartierul Alexandru cel Bun

Publicat: 24 iul. 2014
1

@ Incidentul s-a petrecut ieri dimineata, in jurul orei 03.00 @ Persoana urmarita de politisti nu a fost identificata, pana la inchiderea editiei @ Oamenii legii banuiesc ca acesta se afla sub influenta bauturilor alcoolice

Incident extrem de grav, petrecut ieri dimineata, in jurul orei 03.00. Politistii din cadrul Sectiei 2 au incercat sa traga pe dreapta soferul unui autoturism care circula in zig-zag, insa au ajuns sa traga cu arma dupa el. Conducatorul auto nu a oprit la semnalele politistilor, ba mai mult, a accelerat. Oamenii legii s-au urcat in autospeciala si au plecat intr-o urmarire nebuneasca.

„Urmarirea conducatorului auto care a refuzat sa opreasca la semnalele politistilor a inceput de pe strada Silvestru si s-a terminat in cartierul Alexandru cel Bun„, au transmit politistii. Soferul autoturismului marca Opel a fost somat, prin semnale acustice, luminoase si prin portavoce, sa opreasca. A tras pe dreapta, insa abia cand si-a dat seama ca politia se afla in spatele lui, nu a oprit, ci a luat-o la fuga. Agentul de politie Cristian Danila a tras de doua ori cu arma.

Citeste si: Trei politisti ieseni au primit titulatura de „Politistul Anului” – FOTO, VIDEO

„Politistii din cadrul Sectiei 2 au efectuat semnal de oprire, insa conducatorul auto si-a continuat drumul. S-a procedat la urmarirea acestuia si somarea de a trage pe dreapta. La un moment dat, a oprit si a luat-o la fuga printre blocuri. Politistii au efectuat focuri de avertisment in plan vertical, insa conducatorul auto a reusit sa plece de la fata locului”, a declarat Anca Vijiac, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Iasi. Oamenii legii au dispus ridicarea autovehiculului si au demarat verificari pentru identificarea barbatului care se afla la volan.

Citeste si: Focuri de arma la miezul noptii

„A fost indentificat proprietarul autoturismului si urmeaza a se stabili daca acesta se afla la volan sau masina fusese incredintata unei alte persoane. Cercetarile continua”, a mai spus purtatorul de cuvant al Politiei. Pana la inchiderea editiei, politistii nu reusisera sa dea de urma barbatului.
Adauga un comentariu