Actualitate

Politia este pe urmele terapeutului fantoma din Iasi

Publicat: 30 iul. 2013

@ Ieseanul acuzat ca profita de suferinta celor condamnati la un verdict cumplit a ajuns in atentia autoritatilor @ Cu toate ca nu mai are cabinet autorizat de peste 11 ani de zile, acesta fiind inchis de DSP, barbatul continua sa comercializeze diferite amestecuri din plante @ Acestea sunt promovate drept leacuri pentru cancer

Cazul avocatului iesean care se da drept terapeut prin Iasi a ajuns pe mana politiei. Acesta vinde fel de fel de amestecuri din plante, pe care le promoveaza prin intermediul internetului si al unor reviste.

Ieseanul se lauda ca vindeca o boala cumplita, cancerul. Sesizarea unei femei care sufera de una dintre formele acestei boli necrutatoare a fost plimbata pe la diferite autoritati si, in cele din urma, a ajuns si in atentia politiei.

„Am primit sesizarea, se fac verificari si urmeaza a se stabili daca este vorba despre un caz penal sau despre o contraventie. In orice caz, se vor lua masurile ce se impun”, a declarat subinspector Alexandru Chelaru, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Iasi.

Ana G., din Tulcea, a apelat disperata la leacurile lui Dumitru Calina, despre care a citit intr-o revista de specialitate. A achitat 350 lei pentru o licoare si a ramas socata cand a dechis coletul. A constatat ca informatiile legate de compozitie, concentratie, data imbutelierii si a expirarii nu erau clare. Mai mult de atat, nu erau precizate referiri despre starea de sanatate a bolnavului. Femeia sufera de cancer de san si hipertensiune, iar pentru a obtine asa-zisul tratament miraculos, nu a fost supusa la nicio analiza. Aceasta s-a adresat comisarilor de la Protectia Consumatorilor.

„Petitia respectiva a fost redirectionata catre Directia de Sanatate Publica Iasi si catre Inspectoratul Judetean de Politie. Institutia noastra nu poate verifica persoane fizice, ci doar operatori economici. Interventia Directiei de Sanatate Publica este justificata de faptul ca substanta respectiva este comercializata sub pretextul unor proprietati curative, iar eventualele verificari din partea politiei trebuie facute pentru a vedea legalitatea activitatii comerciale desfasurate de persoana in discutie”, a precizat Marian Grigoras, sef al Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorilor Regiunea Nord-Est.

In prezent, Dumitru Calina nu este de gasit. Acesta avea un cabinet care a fost inchis in 2002, deoarece autoritatile au considerat ca foloseste in preparatele sale o planta toxica, numit spanz. Cu toate acestea, ieseanul a continuat sa-si promoveze produsele si sa le vanda nestingherit pe internet. Femeia care raspunde la numarul lui Dumitru Calina si se ocupa de afacerile sale a precizat ca tratamentul functioneaza pentru anumite persoane, iar cele asupra carora leacurile nu au avut efect, nu trebuie sa reclame acest fapt. Tot de la aceasta am aflat ca avocatul este plecat din tara si nu poate fi gasit cel putin o luna de acum incolo.loading...

Comentarii
  • mai bine sa va intrebati pe citi a vindecat el si de ce americani au omologat aceast preparat si romanii nu. va raspund eu ca sa il cumparam de la ei cu mii de euro asa cum se cere la clinica din viena de asta se arunca cu pietre in acest om. de denigrat suntem primii dar sa vedem ce face cu adevarat cineva nu mai bine ii luam capul ca asa suntem noi.

    • VA LUATI DEGEABA DE EL EL ARE ACTE SI LEGATURI CU CEI VINDECATI CU ADEVARAT DE EL SA CUM S-A VINDECAT EL IN 19788 FARA SA STIE NIMIC IN PLUS DECIT SA FIARBA PLANTA ASTA CARE I-A SALVAT VIATA LUI DUPA CARE AU AFLAT SI ALTII SI AU INCERCAT SI EI. LA CARE A MERS F BINE LA CARE NU. DE CE ESTE ERL VINOVAT? NU AVETI MINTE DELOC.EL NU INBOLNAVESTE CI INCEARCA SA FACA CEVA BUN ATIT CIT POATE EL NU DA GARARANII NICI PROMISIUNI ESTE F SINCER DE LA INCEPU DAR ASTA E FIECARE CU BOALA LUI. SI IN BAROU ARE MULTI VINDECATI DACA ATI STII…… NU MAI VORBITI AIUREA DACA NU STITI NIMIC DE ACEST OM . DUCETI-VA SI LUATI PREPARATUL DIN VIENA CU MII DE EUROO INTERESATI-CVA INTII SI DUPA AIA SCUIPATI PE RL

  • Il stiu pe asta, desi l-am vazut numai de doua ori. O data se dadea intr-un mod scrirbos si libidinos la o avocata tinara care nu stia cum sa scape de el si a doua oara, la o petrecere a Baroului cind era mort de beat. Asta-l intrece s la betivanii si la libidinosenii si pe Mogos care este porcul absolut.

  • il stiu bine si eu pe dumitru cred ca il confunzi cu fratele lui gheorghe care este taurul baroului si a tuturor stagiarelor sale. tot baroul stie ca dumitru este total opus lui gheorghe. nu mai minca ciuperci degeaba.

Adauga un comentariu